224kablo
Sektörel

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ EKONOMİ KLUBÜ “ADIM ADIM ZİRVEYE, KARİYER YÜRÜYÜŞÜ” KONFERANSI

Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, Erzincan Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.

Erzincan Üniversitesi Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen “Adım Adım Zirveye Kariyer Yürüyüşü” etkinliğe konuşmacı olarak katılan Mutlusan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ERSİAD Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçmaz, üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan Üniversitesinin üst yönetimi, öğretim görevlileri, İstanbul Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel Sarımaden, Elektrikçiler Odası Başkanı Oral Sarıoğlu ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Çapoğlu, Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz’ın bir başarı öyküsünün kahramanı olduğunu ifade ederek, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: “Mustafa Kaçmaz, kara lastikleri ile kara trene binerek bugünlere nasıl ulaştığını sizlere anlatacak. Kaçmaz’ın en önemli bir özelliği de geçmişte yaşadığı şeyleri geleceğe taşımak istemesi. Sizlere önemli bir ders verecek.”

Konuşmasına Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, “Dualarımız sizinle. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Mustafa Kaçmaz, öğrencilere 11 yaşında kara lastikle Kemah'tan bindiği kara trenle geldiği İstanbul'da ki iş deneyimlerini, başarı hikayesini, adım adım zirveye nasıl çıktığını ve Mutlusan A.Ş.'yi nasıl sektörün öncü kuruluşu yaptığını öğrencilerle paylaştı ve şirketinin kapılarının gençlere her zaman açık olduğunu söyledi.

Mutlusan Elektrik A.Ş.'yi 1983 yılında kurarak kablo kanalı ve iç tesisat malzemeleri ile üretim faaliyetlerine başladıklarını ifade eden İşadamı Mustafa Kaçmaz, "Bu alanda ürünlerimiz ile Türkiye’de pazar liderliğimiz sürmektedir. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 40 bin metrekarelik bir alanda son teknolojik alt yapı ile kurduğumuz üretim tesisimizde 560 kişilik kalifiye bir üretim kadrosu ile çalışmaktayız. Yurtiçinde 81 ilde bayimiz var ve yurt dışında 85 ülkeye de ihracat yapıyoruz” dedi.

Anahtar Priz üretiminde son yıllarda yaptıkları yoğun yatırımlardan bahseden Mustafa Kaçmaz, sektörün bu noktasında da hedeflerini ortaya koyarak, Mutlusan Elektrik A.Ş.’nin bu ürün grubunda iki yıl içerisinde geleceği noktanın işaretlerini bugünden verdi.

Mustafa Kaçmaz konuşmasında, Bilgili, deneyimli, uyumlu ve özverili olan bir ekibe sahibiz. Sırrımız her şeyden önce ekibimizle aile olarak çalışabilmemizdir. Uzman satış ve pazarlama ekibimiz ile müşteri beklentileri ve pazarın ihtiyaçlarını belirlemeye çalışıyoruz. Mutlusan ile çalışıyor olmanın ayrıcalığını yaşatmak istiyoruz. Mutlusan Elektrik olarak önümüzde ki 10 yıl için stratejik hedeflerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Tamamı yerli sermayeli bir şirket olan Mutlusan’ı, misyon ve vizyon gereği kalite ve dürüstlük ilkeleri ile bu güne kadar vermiş olduğu hizmeti yeni yatırımlar ile daha da ileriye taşımak arzusundayız" dedi.

Programın son bölümünde Erzincan Üniversitesi öğrencileri ve katılımcıların sorularını yanıtlayan Mustafa Kaçmaz’a Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu tarafından plaket takdiminde bulunuldu.