224kablo
Sektörel

Erse Kablo, On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın Bereketini Geleneksel İftar Yemeği’nde Birlikte Paylaştı

Erse Kablo olarak, 14 Nisan Cuma Günü Silivri Garden Restaurant’ta gerçekleştirdiğimiz “Geleneksel İftar Yemeği”mizde, On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın bereketini, huzurunu tüm çalışanlarımız ve misafirlerimizle bir araya gelerek birlikte paylaştık.
İnsan Kaynakları Müdürü Derya Hanım’ın değerli konuşması ardından; Yönetim Kurulu adına Genel Müdürümüz Sn. Selami Sivritepe, gelenekselleşen bu güzel organizasyonumuzda yaptığı değerli konuşmasında paylaşmayı ve birlikte büyüyüp ilerlemenin önemini bizlerle paylaştı.
Deprem nedeniyle yaşanılan derin üzüntünün, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, Ramazan Ayı için güzel dileklerde bulunan Sn. Selami Bey, özveriyle çalışan Erse Kablo Ailesi’ne teşekkürlerini sundu.
Geleneksel İftar Yemeğimizde Ramazan Ayı’nın bereketi için birlikte dualar edilerek, iftar öncesi ve sonrasında devam eden fasıl dinletisi eşliğinde keyifli sohbetler edildi. Kurumsal organizasyonlarımız arasında tüm çalışanlarımızla birlikte kurumsal değerlerimizin hissedildiği, bizim için çok kıymetli olan iftar yemeğimiz “Kafkas Dans” gösterisiyle devam etti.
Erse Kablo olarak, Ramazan Ayı’nın değerli çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve sektörümüze dayanışma ile birlikte paylaşarak bereketimizin arttığı, güzel günler getirmesini dileriz.