224kablo
Sektörel

Erse Kablo Olarak “Anadolu Cup Futbol Turnuvası”nın Ana Sponsoru Olmaktan Mutluluk Duyuyoruz

Yaren Elektromarket İsmail Şahin, Fatih Elektrik Haluk Ekici ve Bilgisayar Öğretmeni Ahmet Şahin’in kurduğu “Anadolu Cup Futbol Turnuvası” ile elektrik sektörünü kapsayan ve 6 hafta sürecek olan geleneksel futbol turnuvasına bu yıl Erse Kablo olarak ana sponsor olduk.

Futbolun birleştirici gücüne inanılarak yola çıkılan “Anadolu Cup Futbol Turnuvası” sektörün öncü turnuvalarından biri olma yolunda ilerliyor. “Tek Galip Dostluk Olsun” mesajıyla elektrik & elektronik sektöründe dostluğun ve birlik beraberliğin sporla artacağına inanılan turnuvada heyecan dorukta!
Erse Kablo olarak, “Anadolu Cup Futbol Turnuvası”nın ana sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kar amacı olmadan organize edilen turnuvada tüm takımlara başarılar ve şans diliyoruz. Erse Kablo olarak, “Anadolu Cup Futbol Turnuvası”nın elektrik & elektronik piyasasındaki değerli firmaların etkin iletişimi, iş birliklerindeki dostlukları ve takım ruhunun yaşanması için önemli olduğuna inanıyoruz. 
“Anadolu Cup Futbol Turnuvası”na
elektrik & elektronik piyasasından birçok firma katılım göstermektedir. Dostluğun ilk sırada yer aldığı turnuvanın kura çekimleri Erse Kablo Yurtiçi Satış Müdürü Mehmet Güven’in de katılımıyla         tamamlanarak     maçlar tüm hızıyla hafta sonları “Pazar Günleri” devam etmektedir.
 Kura çekimi sonrası gruplarımız:
A Grubu: Hat Elektrik, Aysan Elektrik, Parlak Elektrik, Yelpa Elektrik
B Grubu: Anka Mühendislik, Alkan Kardeşler, Azay Paratoner, Işın Elektrik
C Grubu: Yaren Elektromarket, Kuzey Kablo, Ampul Dünyası, Caka Elektromarket
D Grubu: Yılmaz Elektrik, Fatih Elektrik, Sistem Elektrik, Düzgün Otomasyon
Ümraniye’deki Atalı Spor Tesisleri’nde düzenlenen “Anadolu Cup Futbol Turnuvası” grup maçları ve final maçları ardından 19 Haziran,  Pazar günü tamamlanacak. Şampiyon olan takıma 10.000 TL, ikinciye 5.000, üçüncüye ise 2.500 tl ödülleriyle birlikte, turnuva sonunda en çok gol atan oyuncuya “Gol Kralı” ödülü verilecek.
“Anadolu Cup Futbol Turnuvası” maçlarına tüm futbol severleri bekleriz.
“Anadolu Cup Futbol Turnuvası”na ait youtube kanalına abone olup maçları izleyebilir; turnuvanın instagram hesabını takip edip takımlarımızın fotoğraflarını, grup maçlarının haberlerini, videolarını beğenebilirsiniz.