224kablo
Sektörel

Erse Kablo’nun Değerli Yöneticileri “Yıllık Değerlendirme Toplantısı”nda Buluştu

Türkİye İhracatçılar Meclisi’nin araştırmalarındaki İlk 1000 İhracatçı Firması içinde ve Türkiye İkinci 500 Sanayi Kuruluşu arasında yükselerek ilerlemeye devam eden, sektörümüzün zayıf akım kablo üretici liderlerinden Erse Kablo, “Yıllık Değerlendirme Toplantısı”nı 25-26 Şubat tarihlerinde Lazzoni Hotel’de gerçekleştirdi. Yıllık faaliyetlerin ve kablo sektörünün değerlendirildiği toplantıda; Erse Kablo Üst Yönetim Kurulu; Üretim, Kalite Kontrol, İhracat, Bakım Onarım, Planlama, Ar-Ge, İdari İşler, Bilgi Sistemleri, Lojistik, Mali İşler, İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim, Satın Alma, Yurtiçi Satış, Entegre Yönetim Sistemleri Departmanlarının üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. 
Yıllık değerlendirme toplantısı, Erse Kablo Genel Müdürü Sn. Selami Sivritepe’nin açılış konuşmasıyla başladı. Sn. Sivritepe, 2022 yılındaki başarıları için tüm ekibe teşekkürlerini sunarken, ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle etkilenen tüm bölgelerimize Erse Kablo olarak gösterecekleri hassasiyetten ve büyük üzüntüden bahsetti. 
Toplantıda görüşülen konular olarak; Erse Kablo’nun ihracat ve yurtiçi satışın yükselen müşteri memnuniyeti grafikleri; insan kaynağı için idari ve kültürel motivasyon uygulamaları; mali işler analizleri; bilgi sistemleri, üretim, Ar-Ge, planlama liderliğindeki dönüşüm projesi; kalite kontrol, bakım onarım, lojistik ve entegre yönetim sistemleri faaliyetleri; kurumsal ve pazarlama iletişimindeki uygulamalar gündeme alındı.
Erse Kablo olarak, geleceğe yönelik projelerimizi süreklilik anlayışıyla birleştirerek, 2023 yılında da hizmette kaliteden ödün vermeyen, çözüm ortaklarımız için katma değer yaratan öncü kablo üreticileri arasında yer almayı hedefliyoruz. “Birlikte Daha İleriye” felsefemizle, 2022 yılındaki başarı grafiğimiz için değerli iş ortaklarımıza ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.