224kablo
Sektörel

Erse Kablo, İstanbul ETO Bölge Toplantılarında Elektrik Teknisyenleriyle Buluştu

Gelişen ve dönüşen tek-nolojiyle beraber, üretimde yalınlığın ve kaliteli hizmetin daha önem kazandığı dünyamızda; kablo üretiminde ulusal ve uluslararası standartlara uygunluk B2B kanalındaki kullanıcılar için ilk sırada yer almaktadır. Erse Kablo, İstanbul Elektrik Tek-nisyenleri Odası (ETO) Bölge Toplantıları’nda elektrik teknisyenleriyle buluşarak, “Zayıf Akım Kablo Üretimi”nin önemini anlattı. İstanbul’da Avcılar, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Perpa Ticaret Merkezi, Şişli ve Kozyatağı’nda gerçekleşen bölge toplantılarında İstanbul ETO Başkanı Haluk Bozali’nin açılış konuşması ve sunduğu teknik bilgilerin ardından; Erse Kablo, firma gelişimi hakkında bilgiler vererek; konut, avm, otel, havalimanı, tünel, metro, hastane, sanayi tesislerindeki kablo kullanımı için ürün gruplarını tanıttı. Yangından kaynaklı gerçekleşen can ve mal kayıpları üzerine, ürün grupları arasında önemli bir üretim payına sahip olan “Ervital Yangına Dayanıklı Kabloları” hakkında bilgi vererek, ülkemizdeki yapılarda yangın oranının her yıl %10 artması nedeniyle, denetimlerin ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği’nin (CPR / Construction Products Regulation) öneminden bahsetti.
ETO’nun Y.E.S “Yetkili Elektrik Servisi” App uygulamasının tanıtımını ve içeriğini toplantılardaki katılımcı teknisyenlerimizle beraber inceleyen Erse Kablo Pazarlama İletişim Müdürü Begüm Sevinç, Y.E.S App uygulamasının, bölgesel yetkili teknisyenlerimize ulaşılmasında kolaylık ve ETO’nun dijitalleşme alanında da sektörümüze ayrı bir katma değer yaratacağını belirtti.
Erse Kablo Yurtiçi Satış, Pazarlama İletişimi, Kalite Kontrol ve Ar-Ge Bölümlerinin Yöneticileri, İstanbul ETO’nun “Yetkili Elektrikçi ve Güvenli Hizmet” buluşmalarındaki gelecek odaklı planlarını dinlemek ve teknisyenlerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, İstanbul ETO Başkanı Haluk Bozali ve Yönetim grubuna teşekkürlerini sundu.