224kablo
Sektörel

Erse Kablo, Geleneksel İftar Yemeği’nde Yeniden Bir Arada

Erse Kablo, 22 Nisan Cuma Günü Silivri Garden Restaurant’ta gerçekleşen “Geleneksel İftar Yemeği”nde, On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın mutluluğunu ve heyecanını yeniden bir araya gelerek yaşadı. 

Erse Kablo Yönetim Kurulu adına, Genel Müdür Selami Sivritepe, bu güzel orga-nizasyonda yaptığı değerli konuşmasında büyük bir aile olarak bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı. Ramazan Ayı için güzel dileklerde bulunan Sn. Selami Bey, başarıları için tüm heyecanı ve özverisiyle çalışan Erse Kablo Ailesi’ne teşekkür ederek, nice başarılara birlikte imza attıklarını ve bu başarıları artırarak ilerlemeye devam edeceklerini konuşmasında belirterek tüm salonda heyecan yarattı.
Erse Kablo Geleneksel İftar Yemeği’nde, Ramazan Ayı’nın huzur ve bereketi için birlikte dualar ederek, iftar öncesi ve sonrasında devam eden fasıl dinletisi eşliğinde keyifli sohbetler etti. Erse Kablo’nun kurumsal organizasyonları arasında tüm çalışanlarının birlikte inandıkları değerlerin hissedildiği, pandemiden sonra yeniden bir araya gelmenin heyecanıyla büyük etki yaratan iftar yemeği semazen gösterisiyle devam etti.
Erse Kablo olarak, Ramazan Ayı’nın değerli çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve sektörümüze paylaşarak bereketin çoğaldığı, sağlıklı, umut dolu güzel günler getirmesini dileriz.