224kablo
Sektörel

Erse Kablo, A-Tech Fuarı’nda 

1. Sizi tanıyabilir miyiz? Biraz geçmişinizden bahseder misiniz?
Kablo piyasasının içinde 24 senedir bulunuyorum. Erse Kablo’da, 13 senedir satışı ilgilendiren tüm süreçler hakkında bilgi ve birikime sahip olarak devam ediyorum. Erse Kablo Yurtiçi Satış Müdürü olarak, ekip yönetimimin başında motivasyonu sağlamak  geliyor. Bunu da ekibimle güvene dayalı, dürüst, şeffaf bir ilişki sağlayarak yönetiyorum. Bu piyasa dinamik olması sebebiyle, sürekli gelişen bir sektör. Bu yüzden her zaman gelişmek ve kendinizi geliştirmek zorundasınız, ekibimle beraber gelişime önem veriyoruz.

2.Firmanızdan bahseder misiniz? Yaptığınız hizmetler nelerdir?
Erse, yeni merkez ofis ve modern üretim tesisleriyle İstanbul'da faaliyet göstermekte olup ürünleriyle, sunduğu kaliteli hizmetle, yarattığı güvenle tüm paydaşlarının memnuniyetini gözetmektedir. 25.000 m² alan üzerine kurulu, 20.000 m² kapalı alanı olan Silivri'deki tesislerinde, üretim ve lojistik faaliyetlerini modern ve kaliteli hizmet anlayışıyla gerçekleştirmektedir.
Erse ürün gamı içinde; koaksiyel, sinyal kontrol, yangına dayanıklı, haberleşme, veri iletişim, kumanda ve özel kablolar yer almaktadır. Erse pazar gücünü markalarıyla da sağlamlaştırarak, yangına dayanıklı ürün gruplarında Ervital ve Firesafe, kumanda kabloları grubunda Erflex, lan kabloları grubunda Erline markalarıyla genişleyen bir vizyona sahiptir.
3. Müşterilerden nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?
Erse, ürünleriyle prestijli projelerde yer alarak önemli projelerin tercih edilen markasıdır. Bayi ve müşterilerimizin raflarında talep edilen ürünler üretmemiz, yurtiçinde geniş ve sağlam bir bayi ağı oluşturmamızı sağladı.
Müşterilerimizde “güvenilir marka” imajımızı korumaya özen gösteriyoruz. Bize duydukları güven, pazardaki etkinliğimizi daha da arttırıyor. Müşterilerimizle kurduğumuz bir bağ var ve bu bağı korumak, desteklemek önceliğimiz.
4. Diğer firmalardan sizi ayıran özellik nedir?
Erse Kablo, olarak ekip olmanın, aynı yöne bakmanın öneminin bilincindeyiz.  Fabrikamızda yaptığımız teknik alt yapı yatırımları (son dönemde Ar-Ge Merkezi unvanını almamızla beraber), pazarla olan iletişimimizin gücü, bizi diğer firmalardan ayıran özelliklerin başında geliyor. 
5. Hangi bölgelere hizmet veriyorsunuz?
Erse, yurtiçindeki pazarlama, satış ve ihracat yapısıyla altyapı, inşaat, endüstri sektörlerinin çözüm ortağıdır. Erse, Türkiye pazarında liderliğini korurken, İstanbul Merkez Ofisi başta olmak üzere, Ankara, Bursa, İzmir, Samsun, Adana Bölge Satış Temsilcilikleriyle beraber, yurtiçindeki güçlü bayi sistemi yapısıyla yaygın ve geniş bir satış ağına sahiptir. 
6. Sektörü nasıl değerlendiriyor ve sektörün geleceğini nasıl görüyorsunuz?
Sektör zor bir dönemden geçmesi sebebiyle, finansal analiz ve risk yönetimine önem verilmesi gerektiğini belirtebilirim. Bu yüzden önümüzdeki sene için, risklere dikkat edilmesi, ani kararlar almadan önce tedbirli davranılması ve kablo piyasasının nabzının tutulması gerekiyor.
7. Erse Kablo olarak sektörde kaç yıldır hizmet veriyorsunuz? 
Faaliyete geçtiğimiz 1996 yılından bu yana deneyimimiz, vizyonumuz, değerlerimiz, yatırımlarımız, pazarlama ve satış yönetimimiz, ihracatımızla beraber alanında uzmanlaşmış yönetici ve ekiplerimizle, sektörün lider markalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. 
8. Hedefleriniz neler? 
Erse Kablo olarak, kalitenin her alanda özellikle hizmet ve sevk tarafında öneminin farkındayız. Kaliteli hizmette sürdürülebilirlik sağlamak ve Erse markasını daha ileriye taşımak tüm departmanların birinci hedefidir. Önümüzdeki dönemde, piyasayı yakından takip etmeye devam ederek, stratejik planlarımıza devam edeceğiz. Zayıf akım kablo sektöründeki belirleyici konumumuzu pazarlama ve satış stratejilerimizle birleştirerek global bir firma olma yolunda ilerliyoruz. 
9. Fuarı nasıl buldunuz? Fuarı geçen seneye nazaran nasıl değerlendiriyorsunuz? 
A-Tech Fuarı’nda sektörün önde gelen firmalarının yer alması, Bakanlarımızın ziyareti, TOKİ, Emlak Konut, Kiptaş yetkili ve uzmanlarıyla bir araya gelinebilmesi açısından faydalı olan ve ileride daha da önem kazanacağını düşündüğümüz bir fuar. Bu fuarın TOKİ, Emlak Konut, Kiptaş ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden aldığı destekle dikkat çeken bir fuar olması sebebiyle, inşaat sektörüne yeni bir katma değer ve vizyon getireceğine inanıyorum.
10. Eklemek istediğiniz bir şey var mı?
Erse Kablo olarak, gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Volt Gazetesi’nin başarılarının devamını dilerim.