224kablo
Sektörel

Erse Kablo, 05-07 Mart tarihlerinde  Dubai Middle East Electricity Fuarı’nda  

Yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda kaliteden ödün vermeyen, güvenilir ve müşteri odaklı yaklaşımıyla, çözüm ortakları için katma değer yaratan öncü zayıf akım kablo üreticileri arasında yer alan Erse Kablo, 05-07 Mart 2019 tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 44.sü düzenlenecek olan Middle East Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı’nda  8.Hol ve H15 numaralı standında vizyonuyla kendi farkını gösterecek. 
Erse Kablo, ürün yelpazesi içinde koaksiyel, sinyal kontrol, yangına dayanıklı, haberleşme, veri iletişim, kumanda ve özel kablolar yer alırken, yurt dışında 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla uluslararası birçok tanınmış firma ve projenin çözüm ortakları arasında yer almaktadır.
Uluslararası platformda elektrik, elektronik, aydınlatma ürün ve hizmetlerindeki katılımcı profiliyle Ortadoğu pazarında fark yaratan Middle East Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı’na 1.500' den fazla katılımcı, 60.000'den fazla ziyaretçi katılımı bekleniyor. 
Global pazarlarda ürün kalitesiyle ve yarattığı güven ile aktif rol oynayan Erse Kablo, Dubai’de değerli müşterilerini ve dünyadan ziyarete gelen sektörün önde gelen temsilcilerini standında ağırlayacak.
Erse Kablo, geçtiğimiz yıl Elektrik Elektronik & Hizmet İhracatçıları Birliği(TET) ve İstanbul Sanayi Odası(İSO) İkinci 500 listelerinde yükselerek, paydaşlarıyla birlikte büyümeye devam ediyor.