224kablo
Sektörel

ENTES HİNDİSTAN ELECRAMA FUARI'NDA

Entes enerjinin olduğu her yerde yeniliklerini sunmaya devam ediyor. 120 ükeden yüzbinlerce ziyaretçi, Hindistan Elecrama 2020 Fuarında, ENTES’in tasarım yetenekleri ile rakiplerinden farklılaşan ürünlerini beğeni ile karşıladı.

Enerjinin yönetilebilmesi için teknolojik çözümler sunan Entes, Hindistan’da gerçekleştirilen ve elektrik sektöründe Asya kıtasındaki en büyük fuarlardan biri olarak kabul edilen Elecrama 2020’de 
ziyaretçilerini ağırladı.
Kompanzasyon, enerji verimliliği, koruma ve kontrol ürün grupları ile beraber tüm çözümlerini tek çatı altında toplayan enerji yönetim çözümleri, standımızda ağırladığımız ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.
18 Ocak tarihinde ziyaretçilere kapılarını açan fuar, 22 Ocak tarihine kadar devam etti
 

ENTES RGP İLE ULUSLARARASI BAŞARIYA ULAŞTI

ENTES enerjinin olduğu her yerde yeniliklerini sunmaya devam ediyor. Hindistan Elecrama Fuarında tasarım yetenekleri ile rakiplerinden farklılaştı.
Entes’in kompanzasyonun yeni yüzü sloganı ile Türkiye pazarında ses getiren yeni nesil reaktif güç kontrol rölesi RGP, HİNDİSTAN ELECRAMA fuarında; fuarda sergilenen on binlerce yeni ürün arasından en iyi 2. tasarım ödülüne layık görüldü. 
RGP serisi reaktif güç kontrol röleleri insan makine iletişiminde yeni bir adım olan, patentli “ekran yüzleri” kullanımını Dünya’da ilk kez bir reaktif rölede sunuyor. RGP kullanıcılara, kompanzasyon sisteminde bir sorun olup olmadığını bir bakışta anlatabiliyor. Kompleks bir mühendislik problemi olan kompanzasyon, inovatif yaklaşımımızla anlaşılır ve keyifli bir hal alıyor.
Birçok yeniliği bünyesinde barındıran RGP’nin 120’den fazla ülkeden yüz binlerce ziyaretçisi olan Electrama  fuarında bu ödülü alması yerli Ar-Ge ve üretime odaklanan Entes’i, Türkiye adına onurlandırdı.