224kablo
Haberler

Entegrasyonlu Hatlarıyla Verimliliği Arttıran Marka: BEMİS

 

Entegrasyonlu hatlarıyla verimliliği arttıran marka: BEMİS

 

 

Endüstriyel fiş priz üretiminin öncü firmalarından olan Bemis Teknik Elektrik, ürettiği yeni 63A ve 125A cee norm RS serisi ile sektörde öne çıkıyor. Entegrasyonlu hatlarıyla verimliliği arttıran Bemis, 50 ülkeye ihracat yapıyor.

Yeni ürettikleri RS serisi ile çok iddialı oldukları belirten Bemis yönetim kurulu başkanı Şinasi GÜNEŞ, Dünyanın en iyi 2. Ürünü, Fiyatına göre Dünyanın en iyi ürünü olduğunu ve 5 Yıl Garanti verdikleri vurguladı.

2019 yılında sektörde yapmış olduğumuz 63A ve 125A Fiş Priz Geri dönüşüm kampanyası çok ses getirdi ve sektörde kullanılan ürünlerin ve müşterilerimizin yaşadığı sıkıntılar hakkında bir çok veriyi analiz etmemizi sağladı. Bu toplamış olduğumuz veriler ışığında 63A ve 125A serisi ürünlerimizi yenileme ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirme kararı aldık.

 

Tespit ettiğimiz en büyük sorunlardan bir kaçı şöyle idi ürünlerin çarpma ve düşmeden dolayı kırılmaları, kovanlarda yanma şikâyetleri, klemens sorunları vs. Yeni geliştirdiğimiz plastik hammadde ile dış gövdelerde ki dayanım ve esnekliği arttırarak ve yüzeylerde darbe emici kauçuk kaplama prosesini ekleyerek kırılma dayanımını IK10+ seviyesine çıkardık. Yaptığımız testlerde ürünlerin 20 metre yükseklikten düşmesi veya üzerinden araç geçmesi durumunda bile kırılmayarak formunu koruduğunu gördük.

 

Bir diğer iyileştirme çalışması kovan ve ayaklarda yapıldı, iletkenliğin daha iyi sağlanması ve direncin yükselmesini engellemek için kovanlarda yüzey kesitlerini stabil tuttuk ve kovan iç yüzeyleri, ayak dış yüzeylerinde N4 RA 0.2 Ovalama yüzey parlaklığı kalitesini CNC kayar otomat tezgahlarında hassas olarak işleyerek sağladık.

 

Kovan taşıyıcı plastikleri V0 960 °C yanmazlık seviyesinde ki  Red Fosforlu özel hammadde ile üreterek erime ve yanmaların önüne geçtik. Tasarladığımız yeni çift kilitlemeli asansör klemensler sayesinde daha rijit ve sağlam kablo bağlantısı yapmayı sağladık. Geliştirdiğimiz ürünler yapmış olduğumuz laboratuvar testlerinden başarı ile geçerek TSE; CE ve TÜV NORD belgelerini almıştır.