224kablo
Sektörel

Enerjinizi Takip Edin, Reaktif Bedel Ödemeyin!

ENTES’in enerji izleme yazılımı ile ‘Enerji Doktoru’ uygulaması ile tüketim verilerinizi uzaktan izleyebilir, olası arızaların önüne geçebilir, reaktif ceza ödeme riskinden kurtulabilirsiniz.
Periyodik raporlamalar sa-yesinde ise enerji verimliliği sağlayarak enerji giderlerinizi düşürebilirsiniz.
Enerji Takibi Nedir? 
Enerji İzlemenin Faydaları Nelerdir?

Enerji takibi, enerjinin maliyetinin ve öneminin gittikçe arttığı günümüzde zorunluluk haline geldi. Özellikle iş yerlerinde giderlerinin düşürülmesi için enerjinin kontrollü tüketilmesi oldukça önemli bir konu. 
Enerji izleme yazılımları sayesinde, enerji analizörü veya sayaç tipi cihazlarla kontrol edilen enerjinin uzaktan izlenmesi ve internet bağlantısı olan tüm cihazlar üzerinden yönetilebilmesi artık mümkün.
Enerji izleme, sistemdeki aydınlatma armatürleri, endüstriyel makinalar, klima santralleri, asansörler, yürüyen merdivenler gibi tüm cihazların elektrik kullanımlarını toplam veya detaylı olacak şekilde takip eder. Farklı varyasyonlarla raporlama da yapabilen yazılımların kullanımıyla reaktif güç ceza bedelleri, akım harmonikleri ya da gerilim dalgalanmaları gibi olası durumların vereceği zararlar ya da aşırı enerji kullanımıyla doğan yüksek fatura bedelleri ortadan kaldırılmış olur.
Enerji takibi ile elektrik tüketiminden tasarruf elde eden firmalar, çevre dostu yaklaşımı ve enerji verimliliği politikalarıyla marka değerini de yükseltir. Ayrıca enerji takip yazılımı, analizör, sayaç gibi ekipmanlar için ayrılan bütçe, maddi kayıpların engellenmesi ve elektrik faturasının düşürülmesiyle birlikte kısa sürede amorti edilir.
Reaktif ceza ve kalitesiz enerjinin yol açabileceği arıza maliyetlerinin önüne geçmek için ENTES’in benzersiz enerji izleme yazılımı Enerji Doktoru'nu inceleyebilirsiniz.

ENTES ve Eureko Sigorta’dan İş Birliği: “Ücretsiz Kompanzasyon Check Up Hizmeti!”

Enerji tüketimlerinin işletmelerin en önemli gider kalemlerinden birisi haline geldiği günümüzde; işletmelerin enerji verimliliklerini etkin yönetmeleri, faturalarında reaktif bedellerle karşılaşmamaları adına kompanzas-yon panolarının düzenli bakımlarını yaptırmaları ve bu panolarda ihtiyaçlarına en uygun çözümlerin yer alıyor olması oldukça önem arz ediyor.
ENTES tarafından Eureko Sigorta’nın “Eurekobi” müşterilerine özel sunulan ücretsiz check-up hizmeti ile; ekstra bedel ödeme riskine karşı işletmelerin elektrik faturalarının analizlerini gerçekleştirip, kompanzasyon sistemlerini kontrol ederek en uygun çözümlerin bulunması sağlanıyor.
Bu işbirliği kapsamında Eureko Sigorta’nın “Eurokobi” müşterileri; ücretsiz check up hizmeti sayesinde enerji kalitesi ve tüketimlerinin kont-rol altına alınması ve enerji giderlerinin düşmesini sağlayacak ENTES çözümleriyle buluşmuş oluyor.
Bu hizmetten kimler, nasıl faydalanabilir?
Kampanyadan faydalanmak isteyen işletmeler aşağıdaki linkte yer alan formu doldurup, güncel elektrik faturasının ekran görüntüsünü formla birlikte gönderiyor. Gönderilen form ENTES müşteri hizmetlerine ulaştıktan sonra ilgili ekipler kontrollerini yaparak form sahibine dönüş sağlıyor ve akabinde check up hizmeti için randevu orga-
nizasyonu gerçekleştiriliyor.