224kablo
Haberler

EMFANORM KALİTEDEN ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDEN TAVİZ VERMİYOR

EMFANORM KALİTEDEN ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDEN TAVİZ VERMİYOR

Emfanorm yeni tasarımlarla ön plana çıkmayı ve ağır endüstriyel şartlarda kullanılacak ürünlere daha fazla yatırım yapmayı kendisine hedef seçti.

2016 yılında İstanbul’da kurulan Emfanorm Elektronik Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ürettiği ürünlerde kaliteden ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermiyor. Firma, uygun maliyetli ürün üreterek maliyetleri sürekli kontrol altında tutuyor ve kaliteyi her zaman ön plana koyuyor.

Üretimde ilk olarak plastik mamul üretimi yapan Emfanorm daha sonra kademeli olarak led ampul, endüstriyel fiş, priz ve makarnalı uzatma kablolarının üretimine başladı. Firma, 2018 yılında mevcut üretim yeri yetmeyince hala içinde bulunduğu İstanbul Tuzla’daki yeni yerine taşındı. Faaliyetlerine ampul üretimi ile başlayan Emfanorm daha sonra seyyar uzatma kabloları ve kauçuk fiş ve prizleri ekleyerek ürün gamını genişletti. Tüm üretim faaliyetlerini kendi bünyesinde gerçekleştiren Emfanorm kısa sürede sektörde önemli bir pazar payı elde etti ve Bylion markasıyla ürettiği ürünlerle yurtiçi ve yurtdışında kalitesiyle aranılan bir marka oldu. Dış ülkelerdeki yerel bayileri aracılığıyla 28 ülkeye ihracat yapan Emfanorm, geliştirme aşamasında olduğu ürünlerle de yüksek kaliteyi uygun maliyetlerle elektrik sektörüne arz edecek.

Önümüzdeki dönemde firma olarak inovatif kablolama çözümleri, yüksek gerilim için çözümler, güç elektroniği alanlarında ve çözümlerinde ön plana çıkmak isteyen Emfanorm yeni tasarımlarla ön plana çıkmayı ve ağır endüstriyel şartlarda kullanılacak ürünlere daha fazla yatırım yapmayı kendisine hedef seçti.

Hedef pazarı, yüksek kalite talep eden Avrupa olarak belirleyen Emfanorm, önümüzdeki dönemde bu pazarda daha fazla yer almak istiyor.