224kablo
Sektörel

“ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 2022 YILI GELENEKSEL GECESİ DÜZENLENDİ”

Maxled’in Ana sponsorluğunda Antalya Elektrik Mühendisleri Odasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği organizasyon büyük bir katılımla gerçekleşti.
 

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Elektrik Mühendisleri Odası`nın 68`inci, Antalya Şubesi`nin 28`inci kuruluş yılı etkinliğini 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Su Hotel`de çok sayıda EMO Antalya Şubesi üyesinin, Şube çalışanlarının ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Meslekte 25, 40 ve 50. yılını dolduran EMO üyelerine onur plaketi ve belgeleri takdim edildi. 
Organizasyona destek veren Maxled Aydınlatma Yönetim Kurulu Üyesi Mert Çalışkan, Levent Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kuzucuk, Günsan Elektrik Türkiye Satış Direktörü Enis Ademoğlu, Işıldar Plastik ve Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bodur, Mutlusan Elektrik Türkiye Satış Direktörü Sayın Zeynel Yılmaz, Noas Aydınlatma Türkiye Satış Direktörü Sayın Alp Türkay, Reçber Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Keleş Reçber, Zerpa Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Reçber’de katıldı. 
Üyelerin ellerinde Türk bayrakları ve 10`ncu Yıl Marşı ile başlayan gece, zeybek gösterisi, meslekte 25. yılını dolduran üyelere hizmet belgesi, 40, 50 ve 60. yılını dolduran üyelere ise plaket takdimiyle devam etti. Ardından gerçekleştirilen halk oyunları gösterileri ve canlı müzikle coşku adeta tavan yaptı. Üyelerimizin gönüllerince eğlendiği geceye EMO Genel Başkanımız Mahir ULUTAŞ, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL ve diğer meslek odası başkanları da katıldı.
Gecede açılış konuşmasında üyelere hitap eden EMO Antalya Şube Başkanımız Şaban TAT, üniter devlet yapısına, cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına en küçük saldırıda en ağır tepkiyi veren bir oda olduklarının altını çizdi.