224kablo
Açılışlar

EGE NORA İzmir Gıda Çarşısı’nda

İsmim Hakan Koçbaş. 1970, İzmir doğumluyum. 1993 yılında girdiğim elektrik sektöründe satış ve yöneticilik yaptığım yıllardan sonra 2006 yılında Ege Nora Kablo Elk. Mlz. A.Ş. firmamızı kurup, şirket olarak Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde satış ve pazarlama hizmeti vermeye başladık.

Borsan ve Esem markalarının bölge distribütörlüğünü yaptığımız sektörde, şirket politikamız öncelikle karşılıklı güvene dayalı kaliteli hizmet, müşteri beklentilerini iyi analiz edip en kısa sürede, en iyi fiyat, en kaliteli ürün grupları ve markalarla müşteri memnuniyetini sağlamak, müşterilerimizin de fiyat ve kalite olarak rekabet edeceği ürün ve markalarla onları da iş ortağımız olarak görüp bu doğrultuda hareket etmektir.

Kaliteli, ürün yelpazesi geniş markalar ile müşterilerimizin de karlılığını arttırarak hedeflerimize ulaşıyoruz. Bu anlayışımız, müşterilerimiz ve bayiliğini yaptığımız firmalar arasında da güvene dayalı sağlam bir köprü oluşturup aramızdaki ticari bağın güçlenerek devam etmesini sağlamaktadır. Birer dost ve aile bireyi gibi görüp ticaret yaptığımız müşterilerimizle her yıl yurt içi ve yurt dışı seyahatler organize edip ailece ve yalnız çıktığımız bu seyahatlerde hem sektörel beklentileri paylaşıp, diğer bölgelerdeki müşterilerimizin de birbirleri ile tanışmalarını sağlamış oluyoruz. Son olarak Mayıs ayında Borsan Grup ve Borled ile birlikte bölgemizdeki değerli müşterilerimiz ve aileleriyle 4gece-5 gün Yunan Adaları seyahatini keyifle tamamladık ve yazı karşıladık.

30 Haziran 2018 tarihinde İzmir Gıda Çarşısı’nda yönetim olarak taşındığımız yeni adresimizin açılışını Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan Ölmez, Nora Elektrik A.Ş. ortaklarından Sayın Orhan Açıkalın ve değerli müşterilerimiz ile birlikte yapıp ardından Çeşme Grand Ontur Otel’de 2 gece- 3gün keyifli bir hafta sonu tatili tasarladık. Bu keyifli tatil ile Ege Nora Kablo A.Ş., Borsan Grup,  Nora A.Ş. ve değerli müşterilerimizle yoğun iş temposundan uzaklaşmış olduk.

İçinde bulunduğumuz 21. Yüzyılda, teknolojinin ve kalitenin sürekli yarış halinde olduğu bu dönemde kaliteli ürün ve imajını dünya markalarıyla yarıştıran Borsan ve Esem markalarını, kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasıyla değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Saygılarımla,

Hakan KOÇBAŞ