224kablo
Sektörel

DMY ELEKTRİK OTOMASYON AYDINLATMA KARAKÖY’DE

2020 yılında DMY Elektronik Yatırımlar çatısı altında bulunan, her biri kendi alanında marka olmuş, yetişkin iş gücü ve iş yapma yetenekleriyle Türkiye’de ve Dünya’da faaliyet gösteren grup şirketlerinden, aynı sektöre hizmet veren Na-De, Savior ve Alga firmaları tek çatı altında DMY ELEKTRİK OTOMASYON AYDINLATMA A.Ş. ismiyle toplanmıştı.
Bu birleşmedeki hedefleri; benzer müşteri gruplarına sundukları ürün ve hizmetleri çeşitlendirerek tek tek müşteriler nezdinde iş kapasitelerini arttırmak, yaratılan ekonomik büyüklük ile daha tercih edilen bir firma haline gelmek, birleşmenin getireceği tasarruflarla sahada daha rekabetçi olarak iş yapma kabiliyetlerini arttırmak, grup sinerji ve prestijini daha fazla arkalarına alarak büyümeyi hızlandırmaktı.
Birleşme sonrası Sancaktepe’deki 30.000m2’yi bulan kendi tesislerinde üretime, Ar-Ge çalışmalarına ve müşterilerine hizmete devam etmekteydi.
Şimdi ise elektrik ve aydınlatma sektörünün kalbi olan Karaköy’de şubelerini açarak, hem müşterilere ürünlerini sergileyebilecekleri bir showroom sağlamak, hem de pera-kende satış olanağı ile müşterilerine hizmet vermeyi amaçlıyor.
4 Aralık Cumartesi günü, pandemi koşulları çerçevesinde gerçekleştirdikleri açılışı DMY Elekt-ronik Yatırımlar Yönetim Kurulu Başkanı Davut Yurttaş yaptı. Yeni şube açılışındaki hedeflerini ‘ilgi alanımızdaki tüm sektörlerde liderlik ve sınırsız müşteri memnuniyeti’  sözleri ile dile getirdi.