224kablo
İl İl Türkiye

DENİZLİ GÖKKUŞAĞI ELEKTRİK

Denizli, Anadolu Yarımadası’nın güneybatı, Ege Bölgesi’nin doğusunda yer almaktadır. Ege, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri arasında bir geçit durumundadır. Denizli ilinin, her üç bölge üzerinde de toprakları vardır. Denizli ili 28° 30’ – 29° 30’ doğu meridyenleri ile 37° 12’ – 38°12’ kuzey paralelleri arasında yer alır. Doğudan Burdur, Afyon, batıdan Aydın, Manisa, kuzeyden Uşak, güneyden Muğla illeri ile komşudur.
İlin yüzölçümü 11.868 km²’dir, il Türkiye’nin yaklaşık %1,5’ini ve Ege Bölgesinin %18,5’ini oluşturmaktadır. Merkezin denizden yüksekliği 354 metre, ortalama yükseklik 425 metredir. Deniz yüzeyine en yakın yer 170 metre rakımla Sarayköy ilçesi, en uzak yer ise 1350 metre rakımla Çameli ilçesidir. 

İl topraklarının %47’ si dağlar, %28’ si ovalar, %23’ ü platolar ve %2’ si yaylalardan oluşmaktadır.

Denizli’de, Ege Bölgesinde olmasına rağmen, iklim olarak Ege Bölgesi’nin iklimi tamamen görülmez. Kıyı kesimlerinden iç bölgelere geçit yerinde olduğundan az da olsa iç bölgelerin iklimi hissedilir. 
Denizli’nin yarısı % 51 ormanlarla kaplıdır. Çayır ve mer’alar % 10, ekili ve dikili arâzi % 35’tir. Ekime müsâit olmayan kısmı sâdece % 4’tür.

Müteşebbis ruhlu ve yardımsever insanıyla tüm dünyanın göz bebeği  marka bir kent olan tekstilin başkenti Denizli, ülkemizin lokomotif illerinden biridir.Ege Bölgesinde İzmir ve Manisa’nın ekonomik yığılma avantajına rağmen Denizli bir sanayi merkezi olarak ön plana çıkmıştır.

GÖKKUŞAĞI ELEKTRİK YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN HARKÇI

1987 yılında Denizli merkezde kurulan firmamız ilk yıllarında perakende satış olarak faaliyetlerine başlamıştır . Takip eden yıllarda toptan satış faaliyetlerini de ekleyerek 4 il ve 38 ilçedeki  iş ortaklarına en rekabetçi fiyat avantajı ile ulaşmaktadır. Elektrik sektöründe Denizli’ye bir değer kazandırmak amacıyla başlamış olduğu yoluna, belirlediği hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.

Bugün gelmiş olduğumuz noktada hızlı gelişen ve değişen teknolojide piyasayı yakından takip edip, en son ürünleri tüketicilere ulaştırmak için arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. İlk günden beri tedarikçilerimiz  ile son tüketici arasındaki zincirin sağlam bir şekilde işlemesi için tüm arkadaşlarımızla birlikte  çok hassas davranıyoruz. Yeni yetişen nesle sorumluluklar yükleyerek daha hızlı bir şekilde belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımızı inanıyoruz.