224kablo
Haberler

Değişen sanayi büyüyen pazarla buluşuyor!

11. İstanbulLight Uluslararası Aydınlatma & Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi 19 Eylül -22 at İstanbul Fuar Merkezi gerçekleşecek!
Aydınlatma Armatürleri Üreticileri Birliği (AGİT) ve Türkiye Ulusal Aydınlatma Komitesi (ATMK) ile stratejik ortaklık ile düzenlenen İstanbulLight, Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa, Balkanlar ve BDT ülkelerinin yanı sıra 8000 sektör profesyonelini ağırlayacak. 
En yeni teknolojileri ve yeni ürünleri ile 250'den fazla katılımcı olacak.
İstanbulLight, köklü markaları, sadece sektöre adım atan yeni markaları, aydınlatma ve elektrik malzeme alıcılarını bir araya getirerek yeni iş fırsatları yaratan uluslararası bir platformdur. 
Sergilenen ürünler ve hizmetler yanında; Uluslararası misafir konuşmacılarla önemli sektörel tartışmalar da dahil olmak üzere İstanbulLight etkinlik programı, aydınlatma sektöründeki tüm paydaşları bir araya getirecek.
IstanbulLight Fuarı'nda sergilenerek; Yeni işbirlikleri imzalamak, ihracat kanallarınızı geliştirmek ve müşterilerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek için yerel ve ulus-lararası alıcılarla akran görüşmeleri yapma fırsatınız olacak.