224kablo
Sektörel

CWD Serisi Delikli Kablo Kanallarımız şimdi UL sertifikası ayrıcalığıyla

DELİKLİ KABLO KANALLARI NEDİR?
Delikli kablo kanalları, elektrik panolarında kabloların belli bir düzende cihazlardan, dağıtım klemenslerine geçişlerinde, elektriğin düzgün ve sağlıklı (korunaklı bir şekilde) aktarılmasına yardımcı olan kablo taşıyıcılarıdır. PVC hammaddesinden üretilmesinden dolayı esnek ve rijit bir görüntü vermektedir.

ÇETİNKAYA PANO OLARAK ÜRETTİĞİMİZ DELİKLİ KABLO KANALLARININ AVANTAJLARI NELERDİR?
Çetinkaya Pano kalitesi ile ürettiğimiz kablo kanallarımız modellerine göre 25x25 den 120x100 e kadar ölçülendirilmektedir. Pano montajlarında IEC standartlarına göre üretilen kablo kanallarımız kullanıcı dostudur. Tırnakların 90’ kırılım ile pratik ve çapaksız montaj imkanı sağlarken, Alt tabandaki kırılım çizgileri sayesinde, kusursuz montaj sağlamaktadır.
Bu özellikleri ile sektörün ihtiyaçlarını hızlıca karşılaşmıştır.

UL SERTİFİKASININ AVANTAJI NELERDİR?
Çetinkaya Pano CWD Serisi Delikli Kablo Kanallarının kalitesi kanıtlandı!
Dünya’nın en saygın kalite belgelerinden biri olan UL sertifikası ile Çetinkaya Pano olarak kalitemizi Dünya standartlarına taşıdık...
Tüm avantajları ile bera-ber kullanıcı dostu olan, inovatif ve kalitesi dünya çapında ispatlanmış CWD Serisi Delikli Kablo Kanallarımız şimdi UL sertifikası ile endüstride güvenle kullanıma hazır.

DELİKLİ KABLO KANALLARI HANGİ SEKTÖRLERDE KULLANILIR?
Otomasyon ve SCADA endüstrisi için; Tırnakların kolay kırılımından dolayı montajların hızlı ve pratik bir şekilde yapılmasına olanak sağlıyoruz. Aynı zamanda yan duvarlarda yer alan delik tasarımıyla 1,5 mm ve altındaki kabloların yan duvar deliklerinden geçişlerini sağlayıp fark yaratıyoruz. Tırnak üzerinde bulunan ekstra deliklerde farklı gruplama yapmak istediğiniz kablolar için çıkış noktası avantajı sağlamaktadır.
Yan duvarlarda yer alan üçgen delikler, hem kablo kanal kesme aparatıyla kesimlerde rijit bir kesim imkanı sağlıyor, hem de kablo bağını, kanal tabanında başka bir aparat kullanmadan montajlama imkanı sağlıyor. Bu anlamda şık ve kaliteli ürün yaklaşımının yanında, kolay ve hızlı montaj imkanıyla elektro montaj yapan değerli müşterilerimizde ürün tercih sebebi olmaktadır.
4 mm’lik ve 6 mm’lik tırnak aralığı ile kablo bağlantılarında kolaylık sağlıyoruz. Bu özelliği ile yeni seri kablo kanallarımız Ana dağıtım panoları başta olmak üzere bütün elektrik panolarında beğenilerek kullanılmaktadır.
Yan duvar delik tasarımı ile sinyal kablolarını, ekstradan bir gruplama yapıp, tekrar bağlantı kontrolünde standart kablolardan kanal çıkışında ayırabiliyoruz.
Bu da asansör endüstrisi için kolaylık sağlamaktadır.