224kablo
Sektörel

CHİNT TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN İŞ ORTAKLARIYLA KIBRISTA BULUŞTU

CHINT Türkiye yapısında her yıl düzenlenen Kıbrıs Müşteri Etkinliği'ni 25-28 Kasım tarihlerinde Elexus Hotel & Resort & Spa’da gerçekleştirdik.

Borel, Metro, DMY, Palm, Çağdaş Pano, Serbay Elektrik ve daha fazla firmanın yer aldığı etkinlikte Satış ve Pazarlama Departman Yöneticilerimiz bilgilendirici sunumlarıyla müşterilerimizin sorularını yanıtlandı.
Chint’i güçlendiren seçkin müşterilerimizin yer aldığı etkinlikte karşılıklı diyolag halinde yürüttüğümüz toplantı ile belirli sorunların çözüme kavuşturulması konusunda destek oluşturduk.
Toplantı konseptini genel tanıtım sonrası soru cevap şeklinde planladık. Sunumlarda yer alan analizlerden yola çıkarak misafirlerimizin kafasında oluşan soruları yanıtlayarak yeni bir yıla sağlıklı adımlarla girmeyi hedefledik.
4 gün 3 gece konseptli organizasyonumuzda en büyük destekçimiz müşterilerimizin, motivasyonunu tazelemek amacıyla da birçok etkinliğe yer verildi. Etkinlikler arasında Sakiler Konseri ve Kapalı Maraş Turu’na yer verdik.
Geri dönüşlerini oldukça olumlu cümlelerle aldığımız etkinliğimizin, 2023 yıllı için planlamasını hızlandırdığımızı sizlere duyurmaktan mutluluk duyarız.