224kablo
Sektörel

CHINT Türkiye’den 2 Milyon Euro’luk Proje Anlaşması

CHINT Türkiye olarak, 17 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösteriyoruz ve bu süre zarfında enerji sektöründe önemli projelere imza attık.
Alçak gerilim pano sistem çözümleri kapsamında, yurt dışında yapımı süren hastane projeleri için 2 milyon Euro değerinde yeni bir anlaşmaya imza atmış bulunuyoruz.
40 yılı aşkın süredir 140'tan fazla ülkede faaliyet gösteren ve 40 binden fazla çalışanı ile global enerji sektörünün liderlerinden biri olarak, bu yeni proje yatırımımızla alçak gerilim pano sistemleri alanında önemli bir adım atıyoruz.
Bu projede kullanılan pano tip testi, IEC 61439 /1-2 Standartları’na uygun olarak gerçekleştirilecektir ve bu, CHINT Türkiye’nin alçak gerilim pano sistemleri ile gerçekleştireceği en büyük proje olma özelliğini taşımaktadır.

"Yatırımlarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz"
Küresel bir güç olarak, Türkiye ve uluslararası arenada sunduğumuz 100’ü aşkın çözümümüz ve 1.000’in üzerinde ürün serimiz ile her daim kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışımızla hareket ediyoruz.
Çin’in en önemli Ar-Ge yatırımcılarından biri olarak, güç aktarımı ve dağıtımı, otomasyon, tesisat ürünleri, orta ve yüksek gerilim ürün ve sistem çözümleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız.
Bu bağlamda, 40. yılımızda yurt dışında gerçekleştirilecek olan hastane projesinde CHINT panolu alçak gerilim ürünlerimizin kullanılacağı bu güçlü projeyi hayata geçirdik.
Bu projenin bizim için en önemli özelliği, CHINT Türkiye’nin alçak gerilim pano sistemleri ile gerçekleştirdiği en büyük proje olmasıdır.
Gelecekte de 40 yıllık başarı hikayemizi sürdürüp, yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.