224kablo
Sektörel

CHINT Global Deprem Bölgeleri için “United, we care” “Birlikte Güçlüyüz” diyor.

Şubat ayında herkesi derinden sarsan büyük deprem felaketinin meydana geldiği illerimizde ilk günden beri, CHINT Türkiye bölgeye yaptığı yardımları sürdürüyor.

CHINT Global öncülüğünde başlatılan bu yeni kampanya ile bölgenin yenilenmesi ve sağlıklı bir şekilde dönüştürülmesi için “United, we care” ile deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarıyor. CHINT Global’in başlatmış olduğu kampanya ile bölgenin yenilenmesinde ihtiyaç duyulan projeler için malzeme bağışında bulunuyor.
Bu kampanya yaşanan felaketi unutulmamasını sağlamak ve etkilenen vatandaşlarımızın hayatlarına kaldığı yerden devam edebilmeleri için atacakları adımlara destek olmak amacıyla ortaya çıkarılmıştır.
Bölge üzerinde yeniden yapılanmayı desteklemeyi amaçlanan kampanyada düşük voltajlı elektrik ürünlerini bağışlayarak öncülük eden CHİNT projeleri teknolojisiyle desteklemeyi hedefliyor.
Etkilenen yerel halka ilgi ve desteklerini göndermeyi ilk günden beri ihmal etmemekle birlikte daha fazlasını nasıl yaparız sorusunun cevabı olacak nitelikte kampanyalar düzenlemeyi CHINT Global olarak görev edindi.