224kablo
Sektörel

CHINT, E-PLAN ile Dijitalleşmeyi Geliştirmeye Devam Ediyor

Bİlgisayar destekli elektrik tasarım çağında öncü olan E-PLAN, elektrik planlama, mühendislik tasarımı ve proje yönetimi alanlarında akıllı yazılım çözümleri ve profesyonel hizmetler sunan küresel bir ikon haline gelmiş durumdadır. Hatta bazı çevreler, elektrik tasarımında gereksinimler arttıkça E-PLAN'ın elektrik tasarımında CAD'in yerini almasının kaçınılmaz bir eğilim olduğunu iddia ediyor.
CHINT, Ocak 2021'de E-PLAN yazılım veri tabanında 17000 alçak gerilim elemanının 2D'den 3D'ye veri güncellemesini tamamladı. E-PLAN P8'in elektrik tasarımı, EPLAN Pro Panel'in 3D kabin tasarımı dahil olmak üzere tüm E-PLAN yazılım serilerinde kullanılabilir duruma gelmiştir. 

·Kabinin 3 Boyutlu Tasarımı: Dijitalleşmeye Hazırlık
CHINT ekipmanlarının 3D modellemesinin dosyalarının içe aktarılmasıyla müşteriler, kabinin genel düzenini kolayca planlamak için tüm E-PLAN yazılım serisindeki CHINT ürünlerini kullanabilir. Aynı zamanda, bu yenilik CHINT ekipmanlarının bağlantı noktası modellerini de ekleyerek, elektrikli bileşenler arasında otomatik bağlantı ve ekipmanın otomatik numaralandırılmasını gerçekleştirerek tasarım süresinden büyük ölçüde tasarruf sağlar, tasarım verimliliğini artırır ve tasarımın başından itibaren proje maliyetini düşürür.

·Elektrik Tasarımı: Endüstriyel
Otomasyonun Gelecek Planlaması

EPLAN, standart şablonlar sağladığından yani IEC, JIC, DIN gibi farklı elektrik standartlarını desteklediğinden ve standart sembol kitaplığına sahip olduğundan çeşitli ülkelerdeki her tür CHINT müşterisi için elektrik tasarımı veya kabinlerin 3 boyutlu yapı tasarımı için rahatlıkla kullanılabilir. E-PLAN tarafından sağlanan standart şablonlar sayesinde çeşitli grafikler otomatik olarak oluşturulabilir ve düzenlenebilir.
Dijital dönüşüm, kurumsal kalitenin gelişimi için önemli bir itici güçtür ve hayatın her kesiminden insanın fikir birliği ettiği nadir konulardan bir tanesidir.  CHINT ve E-PLAN, dijital devrimin sağlanmasına ve yükseltilmesine yardımcı olmak adına daha verimli çözümler sağlamak için birlikte çalışmaya devam edecektir.