224kablo
Sektörel

CHINT - Akıllı Enerji Çözüm Ortağı

1984 yılında kurulan CHINT, 140’ın üzerinde ülkede ve bölgede, 30.000’den fazla çalışanıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
CHINT aktif olarak denizaşırı pazarlara açılmış, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik’te 3 araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) merkezi;
Çin, Asya Pasifik, Avrupa, Batı Asya ve Afrika, Latin Amerika ve Kuzey Amerika’da 6 pazarlama ofisi; Almanya, Tayland, Malezya, Mısır, Singapur ve Vietnam’da da üretim üsleri kurmuştur.
Küresel ticaretin sürekli ve istikrarlı bir şekilde büyümesini sağlamak amacıyla teknik ve ticari faaliyetlerini büyük bir titizlikle sürdürmektedir.
CHINT, küresel Ar-Ge sisteminin gelişimini aktif olarak teşvik ederek, 18 profesyonel teknoloji araştırma enstitüsü ve 3 denizaşırıAr-Ge merkezlerine sahip CHINT Group Araştırma Enstitüsü’nü kurmuş,
endüstriyel gelişim ve inovasyon konseptine sadık kalmıştır. 4.000’den fazla patent lisansı almış ve 5.000 patent başvurusu yapmıştır. Ek olarak, 185 endüstriyel ve ulusal standardın oluşturulmasına öncülük etmiş;
ulusal ve bölgesel boyutta olmak üzere 32 bilim ve teknoloji ödülü kazanmıştır. CHINT, “elektrik enerjisini daha güvenli, çevreci, kullanışlı ve verimli hale getirmek” misyonuyla, insan odaklı ve değer paylaşımlı kültürüne bağlı kalmıştır.
CHINT’in kurum imajını çevrecilik, enerji tasarrufu, sürdürülebilir inovasyon ve güvenilirlik anlayışı oluşturmaktadır. Kurum kültürünü müşteri odaklılık ve inovasyonun oluşturduğu
CHINT, her yıl ortaya koyduğu çift haneli büyüme rakamları ile global düzeyde kendini geliştirmekte ve yenilemeye devam etmektedir.
Teknoloji Odaklı Akıllı Üretim Enerji ekipmanları endüstrisinin dönüşüm ve modernizasyonu için üretim sistemlerinde dijitalleşmeye,
temiz enerji ve akıllı üretim sistemleri üzerine odaklanan CHINT, geliştirdiği yeni teknolojileri yeni ürünlerinde uygulayarak daha sürdürülebilir bir dünya için çalışmalarını devam ettirmektedir. 
Tüm endüstriyel elektrik tedarik zinciri boyunca CHINT, enerji üretimi, iletimi, dönüşümü, dağıtımı ve kullanımı sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
AG, OG ve YG sistemlerinde 1000’den fazla ürün serisini ürettiği beş büyük fabrikası ile dünyanın önemli ürün tedarikçilerinden biri konumundadır.