224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

Çetinkaya Pano Sigorta Kutusu: Güvenliğin Anahtarı!

Çetinkaya Pano sıva üstü ve sıva altı sigorta kutuları; inşaat, şantiyeler, ofis katları, oteller, hastaneler, villalar gibi elektriğin olduğu pek çok alanda kullanılmaktadır.

Sıva Üstü ve Sıva atı sigorta kutuları; opak, şeffaf ve Siyah, kapak olmak üzere; 8’li den 72’li ye kadar uzanan yelpazede 4 ana parçadan oluşan, 24 lü’den sonra bağımsız bölümlere ayrılabilme özelliği ile imal edilmektedir.
Çetinkaya Pano sigorta kutularının en büyük avantajı, sigortanın montaj edildiği panelin rahatlıkla çıkmasından dolayı, atölyede ayrıca montaj edilip iş bitiminde yerine takılabilme özelliğine sahip olmasıdır. Böylelikle oluşabilecek hasar ve kayıpların önüne geçilmiş olur. En son takılan çerçeve ile birlikte boyama kirlenme ya da herhangi bir deformasyonun önüne geçilmiş olur.
Esnek menteşe sayesinde kapak kırılmalarının %100 oranında önüne geçilir.
Cam kapaklar, polikarbon (PC) hammaddeden üretilmiştir. İstenildiğinde alt ya da üst kısımda yer alan bağımsız bölümler sayesinde ara seperatör kullanılarak, tek sigorta kutusunda zayıf akım ihtiyacını karşılanmaktadır. 
Zayıf akım bölümünde isteğe bağlı olarak, taban sacı ve Wifi cebi metalden imal edilmiş şekilde temin edilebilir.
Sigorta kutularının içerisinde; nötr toprak klemensi mevcuttur. İzoleli 12, 18 ve 24 modüle uygun olarak nötr toprak klemensleri imalatımızda bulunmaktadır. 
72’li sigorta kutumuzda bağımsız 2 kapak kullanıldığından dolayı isteğe bağlı olarak 2 ayrı renk seçeneği sunulabilir.
Yüksek adet alımlarda sigorta kutusunun çerçeve kısmında farklı renk seçeneği de sunulabilir. Sigorta kutusunun çerçevesi ABS hammaddeden üretilmiş olup, kırılmaz bir yapıya sahiptir. 36’lı, 54’lü ve 72’li sigorta kutularında Sıva altı model için metal kasa imalatımız bulunmaktadır. IP 40 koruma sınıfına sahiptir.
Sigorta kutularının içerisinde; nötr toprak klemensi mevcuttur. Klemensler talep doğrultusunda ayrıca ücretlendirilerek temin edilebilir. İzoleli 12,18 ve 24 modüle uygun olarak nötr toprak klemensleri imalatımızda bulunmaktadır.