224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

Çetinkaya Pano: Sektörde Güven ve Kaliteyi Birleştiren Lider Üreticiden 2500 kVA Trifaze Regülatör

Çetinkaya Pano, sektördeki lider konumunu koruyarak, teknolojik yenilikleri, müşteri odaklı yaklaşımı ve kaliteli üretimi birleştirerek, güvenilir fiyat ve kesintisiz performans sunan regülatörler üretmektedir.

Regülatör performansını artırmak ve enerji verimliliğini optimize etmek için sürekli olarak yenilikçi çözümler aramaya devam etmekteyiz. Regülatör üretiminde ilk adım müşterilerin ihtiyaçlarını anlayarak, spesifik gereksinimlerini belirlemektir. 
Müşteri ihtiyaçlarına göre üretilen regülatörler, müşterinin belirttiği teknik özelliklere uygun olarak tasarlanır. Voltaj aralığı, çıkış akımı, regülasyon hassasiyeti ve diğer spesifik gereksinimleri içerir.
Bu doğrultuda özel ürettiğimiz 2500 kVA Trifaze Regülatör; Akım, gerilim ve faz koruma ünitesine sahip, Bakır sargılı, Mekanik Bypass özelliği bulunan, Giriş gerilim aralığı 260-450V / Çıkış 380V olarak  72 adet 12,5  kVA dan kendi üretimimiz olan varyaklar ile üretilmiştir.
Çetinkaya Pano, sektördeki lider konumunu koruyarak, teknolojik yenilikleri, müşteri odaklı yaklaşımı ve kaliteli üretimi birleştirerek Türkiye'nin sanayi sektöründeki gelişimine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.