224kablo
Sektörel

Çetinkaya Pano’dan yüksek kalite ile imal edilen Etanj Armatürler hakkında her şey…

Etanj armatürler, fabrikalar, otoparklar, tekstil atölyeleri, hastaneler, şantiyeler, tüneller, metrolar, seralar gibi alanlarda; elektrik aydınlatması olarak kolay kırılmayan, deforme olmayan su, toz ve neme karşı dayanıklı bir aydınlatma ürünü olarak imal edilmektedir.
Kasa itibarı ile 6 standart boy, 1X600, 2X600, 1X1200, 2X1200, 1X1500, 2X1500 olarak şeffaf ve opak kapaklı olmak üzere etanj armatür üretimimiz mevcuttur. 1X600 ve 2X600 ölçüsündeki, kilitli mandal sayısı 6 noktadan kilitleme, 1X200 ve 2X1200 ölçülerinde 8 noktadan kilitleme, 1X1500 ve 2X1500 ölçülerinde ise 10 noktadan kilitleme mevcuttur.  Kilitleyen mandal hammadesi polikarbondur. Kırılmaz ve esneme yapmaz. 
Yüksek aydınlatma performansı ile Çetinkaya Pano etanj armatürler, Elektronik Balastlı, Led Dizgili ve Led Tüp uyumlu olarak üretilmektedir. T8 Armatürlerde; Osram ve Philips balast haricinde, Çetinkaya Marka Balast da üretimimiz mevcuttur. T5 Armatürlerde; Osram ve Philips balast kullanılmaktadır. T5 armatürler; 14 Watt, 28 W, 35 W, 49 W, 54 W ve 80 W olarak üretilmektedir. 
Hem T8’de hem de T5 armatürlerde, 1 saat ve 3 saat olmak üzere acil aydınlatma kiti de standart üretimimizde mevcuttur. Led tüp uyumlu armatürlerimizde, tek taraf ve çift taraf girişli olmak üzere, 2 türlü üretim mevcuttur. Aynı zamanda Led Tüp uyumlu armatürlerimizde de acil aydınlatma kiti montajımız bulunmaktadır. 
Armatürlerin camları polikarbondan (PC) hammaddeden üretilmektedir. Bu özellik sayesinde; uzun sürede sararmaya karşı dayanıklılık söz konusu olmakla beraber Hallogen Free özelliktedir. Çetinkaya Pano etanj armatürlerin diğer etanj armatürlerden bir farkı da, duylarının ve klemenslerinin yüksek kaliteli BJB Marka ile sağlanması ve bunun yanında kablolama işleminin Hallegen free olarak montaj edilmesidir. Ayrıca ürünlerimizde; sıvı dökme conta kullanılarak sızdırmazlık IP 65 oranında sağlanmaktadır.
Kendisi montaj yapacak olan firmalara ürünlerimizi demonte olarak da sevk edebilme imkanımız vardır. İsteğe ve adete bağlı olarak, müşterimizin kendi markasını da ürünün üzerine baskı yapmaktayız.


Yenilikçi tasarım ile beraber; soft camlı, led dizgili etanj armatür üretimimizde, Edison marka LED, Osram marka driver kullanılmaktadır.  Etanj armatürlerde ayrıca TSE, CE ve RoHS standartlarında üretim yapılmakta olup, ürünlerimizin yerli malı belgesi mevcuttur.