224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

ÇETİNKAYA PANO’DAN OFİSLERİNİZE VE ÇALIŞMA ALANLARINIZA ŞIKLIK KATACAK OFİS ÇÖZÜMLERİ ÜRÜNLERİ…

Çetİnkaya Pano olarak, elektriğin olduğu her yerde kullanılan Metal, Polyester, ABS panolarımız, Kablo kanallarımız, regülatör ve trafolarımız, iklimlendirme ürünlerimiz, aydınlatma ürünlerimiz, pano içi sarf malzemelerimizin yanı sıra, ofislerde ve çalışma alanlarında şıklık katacak ergonomik ürünlerimizden olan “ofis çözümlerimiz” mekanlarda büyük kolaylık sağlamaktadır.
Ofis çözümleri ürünleri olarak sattığımız ürünler; Fırçalı priz kasası, Kablo Çıkış Kapağı, Fırçalı Silindir Priz Kasası, Kule Tipi Priz Kasası, Alüminyum Priz Blokları, Data prizleri, Topraklı prizler, Boşluk Kapakları, Faceplate, ve USB çıkışlı prizlerdir. Son olarak, skalamıza yeni eklediğimiz Elegans serisi alüminyum kablo kanalları olarak da müşterilerimize tam kapsamlı çözüm sağlamaktayız.
Ofisler, mağazalar, hastaneler ve okullar olmak üzere pek çok alanda kullanılan; Fırçalı priz blokları 5 modülden 20 modüle kadar Eloksal, Siyah, Beyaz ve Antrasit olmak üzere üretilmektedir. Estetik dokunuşların yanı sıra güvenli ve ergonomik bir çözüm olarak sunduğumuz fırçalı priz blokları tüm çalışma alanlarına esneklik sağlamaktadır. Modüler sistem olduğu için, içerisine 45x45 ve 45X22,5 modüler mekanizmalar kullanılabilir. ( Priz, UPS, Data, USB, HDMI,VGA, TV vs.)
Yine müşterilerimizin isteğine bağlı olarak ürettiğimiz ürünlerden biri olan boşluk kapakları, prizin gerektiği her alanda isteğe göre kullanım sağlanabilir.  İçinde herhangi bir modüler priz takılacak aparat yoktur. Bazı masalarda, sadece kapak kullanmak gerekir. Bu tür durumlarda kullanılacak tamamlayıcı ürünlerimizdendir.
Silindir ve Kule tipi priz blokları ürünlerimiz ise; masada yer kaplamaması adına masada delik açmak sureti ile yerleştirilen, kullanılacağı zamanda ise manuel olarak elle kaldırılarak masa içinden çıkarılan silindir priz bloğu ürünümüzdür. Kullanım olarak, masada yer kaplamaması ve görüntü olarak dağınık durmaması adına tercih edilen bloklarımızdır.
Alüminyum priz blokları; Masa üstlerinde, masa altlarında, dolap içlerinde kullanım için uygun ürünler olmakla beraber; 4 modülden- 20 modüle kadar; üretilmektedir, prizin gerektiği her alanda isteğe göre kullanım sağlanabilir.  
Yine Çetinkaya Pano markası ile üretilen 45x45, topraklı prizlerimiz siyah ve beyaz renklerde üretilmektedir. Kendinden USB çıkışlı prizlerimiz ise, çoklu bağlantı imkanı ile yüksek verimde çalışır. 5v 1100mA ve 5V 2400 mA olarak 2 çıkışlı, 45x45 ile 45X22,5 ölçüsünde üretilir. Yeni ürünlerimizden biri olan faceplate sağlam yapısı ve kolay kurulumu ile sıklıkla tercih edilen ürünlerimizden biridir. Kanala veya yüzeye rahatlıkla montaj edebilirsiniz. Data prizleri olarak ise; CAT6 UTP, CAT6 FTP, CAT 6 SFTP, CAT5 UTP olarak üretilmektedir.
Bunların dışında alüminyum kablo kanallarımız, duvara mükemmel entegre sağlayan, kablolama sorunlarını ortadan kaldıran ve aynı zamanda ofis çözümlerine kolaylık sağlayan estetik yapıları ile mekana şıklık katan ürünlerimizden biridir. Eloksal renk seçeneğimizin yanında belirli metraja göre renk seçeneklerimiz de mevcuttur. İç köşe, Dış Köşe, L Köşe, T Köşe, Ek parça, Çerçeve, Sonlandırma Kapağı, Ayak bağlantı parçası gibi aksesuarlar da sağlanmaktadır.