224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

ÇETİNKAYA PANO’DAN DAYANIKLI VE ŞIK TASARIM “CPELEGANS ALÜMİNYUM KABLO KANALLARI”

Çetinkaya Pano’dan; montaj kolaylığı ve uygulama alanlarına göre esneklik sağlayan, ergonomik yapısı ile mekanlarla mükemmel entegrasyon sağlayan” Cpelegans Alüminyum Kanal Serisi” 

Alüminyum Kablo Kanalları nedir?
Alüminyum kablo kanalları, sağlam yapısı ile duvara mükemmel entegre sağlayan, kablolama sorunlarını ortadan kaldıran ve aynı zamanda ofis çözümlerinde kolaylık sağlayan estetik yapıları ile mekana şıklık katan ürünlerdir. Yapısından dolayı uzun ömürlü kullanılabilen alüminyum kanallar, köşe aksesuarları ile beraber yatayda ve dikeyde rahatlıkla kullanım avantajı sağlamaktadır. 

Kablolama işlemlerini ara bölme aksesuarıyla ayırarak, zayıf ve kuvvetli akımların birbirinden etkilenmeden aynı platformda kullanımlarını sağlar. 
Alüminyum kablo kanallarını, eloksal, antrasit ve istenilen diğer renklerde üretme imkanına sahibiz. Dekoratif ve şık tasarımı ile mimari yapılara estetik çözüm sağlamaktadır.
Alüminyum kablo kanalları pek çok mekanda, Özellikle; Marinalarda, Hastanelerde, Laboratuvarlarda, tarihi ve taş binalarda dekoratif amaçlı çözüm sağlamaktadır.
Kolay kurulum, pratik kullanım ve ergonomik yapısı ile mekanlar yeni CPElegans serisi kablo kanallarımız ile daha şık olacaktır.
Çetinkaya pano olarak; Alüminyum kablo kanalı, bağlantı parçaları, Data Prizleri, Topraklı Priz, HDMI Priz, Keystone Jack, UPS, USB, Boşluk Kapakları ürünlerinde çözüm sağlamaktayız.