224kablo
Sektörel

ÇETİNAYA PANO VE 40 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ

1979 yılında üretime başlayan Çetinkaya Pano; elektrik sektöründeki faaliyetlerini ilk günden itibaren büyüme ve gelişim olarak belirlemiş ve hedeflemiştir. Bu hedefler kapsamında yurt içi ve yurt dışı  pazarlar için birçok prestijli ürünü başarıyla tasarlayarak üretmektedir.

Çetinkaya Pano, dünyadaki trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte ve Ar-Ge yatırımlarına hız vererek sektörün ilerlemesine katkıda bulunmaktadır. Sektörün ihtiyaçlarını önceden tespit ederek, üretim ve pazarlama süreçlerini her daim beklentiler yönünde geliştirmiştir. Her geçen gün ürün yelpazesini genişleterek pazar payını artırmayı ve müşteri memnuniyetini yükseltmeyi kendine ilke edinmiştir.

Çetinkaya Pano, ikinci kuşağın yönetime katılmasıyla birlikte, üst düzey motivasyonun yanı sıra hızlı ve doğru karar alabilme kabiliyeti ile sürdürülebilir büyümeyi yakalamıştır. 2015 yılında yapımı tamamlanan 40.000 metrekare kapalı alan modern tesisine taşınarak ürün gamını daha da genişletmiştir.

Kuruluşundan bu yana faaliyet gösterdiği her alanda öne çıkarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girmeyi başarmıştır. Çetinkaya Pano; üretimini yaptığı; plastik pano, metal pano, polyester pano, buat kutusu, aydınlatma armatürü, yeraltı buat ve rögar kapakları, sigorta kutuları ve regülatör ürünlerinde daima kaliteye ve güvenliğe önem vermiştir.