224kablo
Sektörel

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bemis Elektrik’in Bursa OSB’deki fabrikasını ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bemis Elektrik fabrikasını ziyaret ederek, fabrikadaki çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş’ten bilgi aldı. Aktaş, işçilerle öğle yemeği yi-yerek bir süre sohbet etti. 
Bursa’da 25 yıl önce üretim yolculuğuna başlayan, bugün ise 3 bini aşkın endüstriyel elektrik malzemesi üreterek 40 civarında ülkeye ihracat yapan Bemis’in, AR-GE odaklı yeni fabrikasında faaliyetlerine devam ettiğini açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Güneş, “Özgün tasarım, inovatif yaklaşım, kaliteli sürdürülebilir uygulamalarla koyduğumuz hedeflere ulaşmak için çalışıyoruz. Müşterilerimizin isteklerini en iyi şekilde karşılamaya devam ediyoruz” dedi.
“HER ZAMAN SANAYİCİNİN YANINDAYIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Bemis gibi sektörünün öncü kuruluşlarından olan şirketlerin Bursa ve Türkiye’ye büyük katma değer sağladığını, firmanın üretim faaliyetlerini yakından görmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Aktaş, şehir ekonomisini geliştirmek ve ülke ekonomisine katkı sağlayan sanayicinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Sanayicilerimizin bizlerden beklentilerine hep önem verdik, bundan sonra da ver-meye devam edeceğiz. Yerli ve milli üretimi desteklemek için sanayicimizin her zaman yanında duracağız” diye konuştu. 

Başkan Aktaş, Bursa için ha-yata geçirmek istediği projeleri de çalışanlarla paylaştı. 
Fabrika ziyareti sırasında çalışanlarla sohbet ederek kolaylıklar dileyen Başkan Aktaş, tesisin üretim faaliyetlerini izlerken, ekipmanları da yakından inceledi. 
Ziyaretin sonunda hediye takdimi gerçekleştirildi.