224kablo
Sektörel

BURSA'NIN HER YERİNDEN GÖRÜLEN 600 METREKARELİK DEV TÜRK BAYRAĞINI LEDRAM AYDINLATIYOR.

Bursa’nın neresinden bakılırsa bakılsın görülebilecek 600 metrekarelik dev Türk bayrağı, 100 metrelik direğinde dalgalanıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, kültür başkentliği çerçevesinde gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Uludağ yolunda 100 metrelik direğe çekilen 600 metrekarelik dev Türk Bayrağı, Bursa’nın her noktasından görülebilecek. 
Bu proje kapsamında Ledram Gamma-12000 LNSDRV 10° 1200w 6500K Led projektör ürünü kullanıldı. 
Daha önce Bursa tarihi sur duvarı, 67 kulesi ve 5 kapısının yeniden ortaya çıkarılmasının amaçlandığı çalışmalar kapsamında; Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından LEDRAM GM-100/GM-200 Led Projektör ve MAX-5000 Led Sokak Armatürleri tercih edilmişti. 
 “Tarihi Aydınlatıyoruz” sloganı ile hayata geçirilen projede Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış güzel Bursamızın en önemli tarihi dokusunu aydınlatmanın gururunu yaşayan Ledram Bursa’nın ne tarafından bakılırsa bakılsın görebileceğimiz şehrin en büyük bayrak direğini de aydınlatıyor olmanın heyecanını yaşıyor. 
LEDRAM AYDINLATMA Şirketi, kurulduğu günden bu yana, Uluslararası topluma katkı sağlamak ve bu katkıyı sürekli arttırmak prensibiyle, tatmin edici ve zenginleştirmeyi hedefleyen, aydınlatma alanında uzmanlaşmış bir şirket olarak faaliyet göstermektedir. Yurt içi ve yurt dışında kalite standartlarına uygun, katma değeri yüksek ürünleriyle; taleplere en kısa sürede cevap vermekte, müşteri ilişkileri ve hizmet odaklı çalışma anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Mühendislik çalışmalarında ekolojik dengeye katkı sağlamak amacıyla, makul fiyat ve kaliteli ham madde tedariğiyle üstün niteliklere sahip ürünler üretmeye devam ediyor.