224kablo
Sektörel

BURSA ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ’NDE YENİDEN BİR ARADA

Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası, 4 Nisan Salı Günü Podyum Davet’te gerçekleşen “Geleneksel İftar Yemeği”nde, On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın mutluluğunu ve heyecanını yeniden bir araya gelerek yaşadı. 

Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Burhan Dilmenler’in, bu güzel organizas-yonda yaptığı değerli konuşmasında 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman illerinde büyük kayıpların olduğunu dile getirerek 11 ilde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye dileklerini sundu. Türkiye'yi yasan boğan depremde hayatını kaybedenler için tüm oda üyeleri ve aileleri 1dakikalık saygı duruşunda bulundu. 
Ramazan Ayı için güzel dileklerde bulunan Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Burhan Dilmenler’in, Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası üyelerine yapılan tüm deprem yardımları için teşekkür ederek, odaya da desteklerini esirgemeyen Pozitif Elektromarket, Harmes Elektrik, RSA Mühendislik, KRC Elektromarket, Erkel Elektrik, Durpasan Elektrik, Lider Bakır, Aynes Elektrik, Sutem Elektrik Malzemeleri, Denge Elektromarket, Espar Elektrik, Huzur Elektronik, İnnovatray – TK Power Jeneratör ve ayrıca Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası ve Bursa’da ki meslektaşları adına deprem bölgesine 3 adet 240 bin TL değerinde konteyner gönderen 4M Altın Elektrik’e plaketlerini takdim etti.
Bursa Elektrik Tek-nisyenleri Odası Geleneksel İftar Yemeği’nde, Ramazan Ayı’nın huzur ve bereketi için birlikte dualar ederek, iftar öncesi ve sonrasında devam eden fasıl dinletisi eşliğinde keyifli sohbetler etti. Yeniden bir araya gelmenin heyecanıyla büyük etki yaratan iftar yemeği semazen gösterisiyle devam etti.