224kablo
Sektörel

BURSA BAYİLERİ, MULTİTEK FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Değerlİ iş ortağımız 4M Altın Elektrik ve Sayın Malik Altın önderliğinde Bursa bölgesinden seçkin elektrik firmaları Sancaktepe’de bulunan üretim tesisimizde bir araya geldi. Bursa ve çevresinden gelen 40 misafirimiz ile keyifli bir eğitim günü geçirdik.  
Fabrika üretim tesisi tanıtımı sonrasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Demirkol açılış konuşması yaptı. Yapılan tanıtımda firmamızın geçmişten bugüne tarihi, firmanın araştırma, geliştirme ve sürekli yenilikçi faaliyetlere verdiği önem, sektördeki yenilikler ve akıllı ev teknolojilerinin yakın geleceği anlatıldı. Fabrika üretim tesisi gezisi ardından Ar-Ge müdürümüz Sayın Şenol Göktaş tarafından, sektörde ilk ve tek yerli üretim olan IP İnterkom ürünlerimizi ve     ürünlerimizin üstün özelliklerini Bursa bölgesi elektrikçilerine tanıttı. 
Ürünlerimiz gerek görsel gerekse teknik özellikleri itibariyle çok büyük beğeni ile karşılandı.

Fabrika müdürümüz Sayın Hasan Çelebi analog ürün gamımızda yaptığımız en son gelişmeleri ve ürün grubu özelliklerini misafirlerimize anlattı. Akıllı Ev ve Yangın Sistemleri müdürümüz Sayın Ergun Ulutin yangın sistemleri ürün grubumuzda yer alan ürünlerimizin kullanım ve teknik özelliklerini misafirlerimize aktardı. 
Eğitim sırasında misafirlerimiz birbirleriyle faydalı olacak fikir alışverişlerinde bulundu. 
Gün sonunda Bursa bölgesinden firmamızı ziyaret eden elektrikçilerimizi tekrar görüşmek üzere Bursa’ya yolcu ettik. 
Davetimizi kırmayıp bizleri ziyarete gelen, ürünlerimizi ve bizleri tanımaya çalışan Bursa bölgesi elektrikçilerine ve 4M Altın Elektrik’e tekrar teşekkür ederiz.