224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

Maxled Aydınlatma'nın Yeni Backlight LED Panelleri ile Tanışın

Maxled Aydınlatma sürekli müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarını ön planda tutarak sektörde kararlı adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.
Sunduğu en son ürün ailesi yeni backlight armatürler modern aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamak ve kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak için tasarlanmıştır.
Bu yeni armatürler, hem estetik hem de teknik açıdan bir dizi avantaj sunmaktadır. 0.5mm gövde sacı, 0.7mm alüminyum çerçevesi ile şık görüntüsünün yanı sıra dayanıklı bir yapı sunar ve uzun ömürlü kullanım sağlar.
1mm kalınlığında opal difüzör, ışığı homojen bir şekilde dağıtarak göz yorgunluğunu azaltır ve konforlu bir aydınlatma sağlar. Soketli PCB bağlantıları ile kolay ve hızlı değişim imkanı sunar.
Hatalı bağlantı riskini en aza indirir. ENEC belgeli driver ile güvenli ve yüksek performanslı aydınlatma sağlar. 80>CRI değeri ile renklerin daha gerçek, doğal ve canlı bir şekilde görünmesini sağlar.
SMD LED çipler, uzun ömür, yüksek verim ve düşük enerji tüketimi sunar. 50.000 saate kadar uzun ömürlü aydınlatmanın keyfini çıkarabilirsiniz.