224kablo
Sektörel

Alves Kablo, istikrarlı yükselişi ile yatırımcıların dikkatini çekiyor

Alves Kablo, rekabetçi konumu, satış gücü ve geleceğe dönük yatırımları ile sektördeki hızlı yükselişini sürdürürken, yatırımcıların gözde şirketlerinden biri olmaya devam ediyor.
Dünya genelindeki müşterilerine ve iş ortaklarına güvenilir ve yüksek kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen Alves Kablo, yaptığı geleceğe yönelik yatırımlar ile hem yerel hem de uluslararası düzeyde büyük ilgi görüyor.
Geçtiğimiz yıllarda sermayesini istikrarlı bir ivmeyle büyüten Alves Kablo’nun bu hızlı yükselişi, hem yatırımcıların hem de potansiyel iş ortaklarının ilgi odağı olmuş durumda. 29 Şubat 2024 tarihinde halka arz edilen şirketin bu hamleleri, firmanın büyüme hedeflerini ön plana çıkararak, şirketin gelecekteki büyüme strateji-lerine olan güveni pekiştiriyor ve sektördeki rekabetçi konumunu daha da sağlamlaştırıyor.
İşletme faaliyetleri boyunca üstün kaliteyi ve şeffaflığı ilke edinen Alves Kablo’nun Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karamercan, geçtiğimiz hafta Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve ekibini misafir etti. Deniz Karamercan,     misafirlerine yaptığı açıklamalarda işlerini ne kadar yüksek bir ciddiyetle sürdürdüklerini vurgularken, hedeflerinin müşterilere her zaman en üst düzeyde kalite ve güven sunmak olduğunu da aktardı.