224kablo
Sektörel

'Borsan ürünleri her zaman önceliğim olacak'

Merhabalar,
İsmim; Adil GÜNGÖR, 1975 doğumlu, evli, 3 çocuk babasıyım. 25 yıllık çalışma hayatımın ilk 3 senesi Muhasebe, sonraki kariyerimde ise Satış/Pazarlama alanında çalıştım.  18 yılı Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma Anonim Şirketinde (son 5 yılında) Türkiye Satış Müdürü olarak görev aldım. Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu arasında bulunan, 35 yıllık bir firmanın başarılarla dolu son 18 yılında bulunmak ve sürekli yükselen bir kariyerle görevler almak benim için büyük bir şanstı ve bu şansı çok çalışarak, sebat ederek, çok keyif alarak değerlendirdim. Önemli tecrübeler edindiğim bu yıllarda ayrıca çok değerli, müstesna bir insan olan Sayın Adnan Ölmez Bey ile yakın çalışma fırsatını yakalayarak bir nevi MBA’mi de tamamladım. 
2019 yılının ilk aylarında, iş hayatında kendi kuracağım bir organizasyonla daha üretken olmakla ilgili düşüncelerimi, benim için çok zor olan bu karara dönüştürdüğümde Sayın Adnan Ölmez Bey’e bildirerek müsaade istedim. Üze-rimde çok hakkı bulunan Sayın Adnan Ölmez Bey bu kararımı saygıyla karşılamanın ötesinde verdiği destek ve olumlu telkinleri ile çıktığım bu zorlu yolun başında bana güç verdi. Akabinde mevcut görevlerimi uygun bir şekilde devrederek 05.07.2019 itibariyle Borsan firmasından ayrıldım. Resmi olarak ayrıldım fakat gönül bağım baki kalacak ve yapacağım çalışmalarda Borsan ürünleri her zaman önceliğim olacaktır. 
Ülkemizin de büyük mesafeler katettiği son 15 yılda, sektörümüzde, bölgesinde en önemli firmalarla iş ortaklıkları oluşturduk. Başta Enerji dağıtım firmaları ve bağlı kuruluşları olmak üzere kamu kurumlarındaki yöneticilerle çalışma fırsatı bulduk. Tüm bu süreçlerde önemli tecrübeler kazandım ve çok değerli insanlar biriktirdim. 
Bundan sonra, edindiğim tecrübelerle birlikte, değişen ekonomik koşulları sürekli takip ederek, Yurt içinde Satış / Taahhüt ve ayrıca Dış Ticaret konusunda hizmet üretmeyi planlıyorum. Her şeyin büyük bir hızla değiştiği ve artık Büyük balık değil hızlı balık olmanın geçerli olduğu dünyada, markaların sadece ürünlere odaklandığı dönem çoktan bitti, bugün başarılı markalar tüketiciye odaklanıyor. Bende sektörümüzde tüketiciye hizmet verme noktasında alternatif oluşturmak üzere yakın bir zamanda kendi şirketim ve organizasyonumla sektörümüzde yer alacağım. 
Bana bu sunumu anlatma fırsatı verdiği için Volt Gazetesi ve imtiyaz sahibi Mesut Altın Bey’e teşekkür eder, herkese hayırlı, bol kazançlı işler dilerim. 
Adil GÜNGÖR