224kablo
Sektörel

Borsan Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri Grubu’ndan Mart Ayında Yurt Dışı Fuar Seferberliği

4 kıtada 75’ten fazla ülkeyi kapsayan geniş bir coğrafyaya ihracat gerçekleştirdiği ve 2018 yılında 237 milyon TL düzeyine ulaşan ihracatı daha da ileriye taşımak; üretimini ihracata yönlendirilen payını yüzde 65-70’ler seviyesine çekmek hedefi çerçevesinde, yurt dışı odaklı tanıtım çalışmalarına devam ediyor.
Mart ayı içerisinde, iki hafta ara ile kendi alanında Orta Doğu ve Avrupa’nın en önemli sektörel buluşmaları arasında gösterilen iki fuarda, Borsan Kablo’nun ve ülkemizi gurur ve heyecanla temsil edecek.
Mart Başı Orta Doğu’da

5 – 7 Mart tarihleri arasında, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde gerçekleşecek 44. Middle East Electricity fuarında olacak. Borsan Kablo, Yılka, Borsan Cavi ve Borled markaları ile katılacağı bu fuarda, bakır ve alüminyum kablo, bakır ve alüminyum iletkenler, zayıf akım ve özel tasarım kablo, LED ve aydınlatma ürünlerini H7 salonunda yer alan E11 nolu stantta sergilenecek.12 yıldır düzenli bir şekilde katıldığımız bu fuar, Suudi Arabistan ve Libya gibi Orta Doğu / Afrika pazarından ülkelerin olduğu gibi, Fransa, İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin de ilgi odağını oluşturuyor. 
Fuarda özellikle ilgi çeken ürünler arasında, yangına dayanıklı kablolar, sinyal ve kumanda kabloları, özel kablolar, alüminyum kablolar, 0.6 – 1 kV enerji ve tesisat kabloları yer alıyor. Bu fuardan temel beklenti, Orta Doğu ülkeleri ile ilişkilerimizi güçlendirmek ve pazar payını artırmak. Aynı zamanda, özellikle Avrupa’da yeni pazarlara açılmak, yeni müşteri elde etmek, ürün ve marka bilinirliğini artırmak da Borsan Kablo’nun hedefleri arasında yer alıyor.
Mart Sonu Avrupa’dayız

19 – 22 Mart tarihleri arasında ise, Borsan Kablo ilk kez katılım göstereceği AMPER 2019 27th International Trade Fair Of Electrotechnics, Energetics, Automation, Communication, Lighting and Security Technologies fuarı için Çekya’nın Brno kentinde olacak. Yine Borsan Kablo, Yılka, Borsan Cavi ve Borled markaları ile katılacağı bu fuarda, P salonunda, P 3.05 nolu standında bakır ve alüminyum kablolar, zayıf akım ve özel tasarım kablolar, LED aydınlatma ürünlerini sergileyecek.
27 yıldır düzenlenen bu fuar, başta Çekya, Almanya, Avusturya, Macaristan, Hollanda, İngiltere, Fransa, İtalya, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan olmak üzere, Avrupa’nın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerinin büyük ilgisini çekiyor. Buralardaki fırsatları değerlendirmek, yeni pazarlar oluşturmak, yeni müşteriler bulmak, ürün ve marka bilinirliğini arttırmak hedefi ile katılacağı fuarda, sinyal ve kumanda kabloları, özel kablolar, alüminyum kablolar, 0.6 – 1 kV enerji ve tesisat kabloları, özellikle ilgi gören ürünler arasında yer alıyor.