224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

Panasonic’ten evlere zarif ve fonksiyonel dokunuş: Karre 55

Panasonic Electric Works Türkiye, incelen formu, genişleyen anahtar alanı, zarif ve minimal hatlarıyla duvarların şıklığına boyut kazandıran ve farklı fonksiyon seçenekleri bulunduran yeni ürünü Karre 55’i satışa sunacak.

Sektöründe 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikiminden aldığı güçle ürettiği ürün ve çözümleriyle kullanıcılarının hayatına konfor katan Panasonic Electric Works Türkiye’nin yeni ürünü Karre 55, yenilenen formu, incelen tasarımı ile sektöre yeni bir soluk getiriyor.
Zarif ve minimal Karre 55 serisi ile Soft Touch’ın eşsiz renk seçenekleri ve yumuşak dokusu bir araya geldi. Duvarlarınıza sanatsal bir dokunuş katmak için Karre 55 Soft Touch ürünlerimizle tanışın. 
Kolayca değiştirilebiliyor
Hem yeni nesil LED lambalar hem de konvansiyonel lambalar için dim özelliği sunan Panasonic Universal Dimmer, Alman tipi kasa ve modüler tasarımıyla kolay montaj imkânı verirken nötr gerektirmeyen bağlantı özelliğiyle de standart anahtarlarla kolayca değiştirilebiliyor.
Universal Dimmer aynı zamanda merkezi & gecikmeli anahtar fonksiyonları, light anahtar ile birden fazla noktadan kontrol edilebilme, akkor, halojen ve yeni nesil LED lambalar ile uyumluluk özelliklerini barındırıyor.

A&C tipi USB'li topraklı priz
Karre 55, akıllı telefon, tablet, bluetooth kulaklık ve hoparlör gibi sık şarj ihtiyacı olan kablosuz elektronik cihazlar için ekstra güç adaptörü gerekmeden ve prizleri meşgul etmeden kullanıcılara optimum şarj edebilme imkânı sunuyor.

Hareket dedektörü geniş görüş alanı sunuyor
Hareket algılayıcı seçeneği de bulunan Karre 55, sekiz metreye varan algılama mesafesi ve 180° görüş açısı ile kusursuz bir algılama sunuyor. Güvenlik ve konforu bir araya getiren dedektör, 10 saniyeden 20 dakikaya kadar kullanıcı tarafından ayarlanabilen açık kalma süresi ve kusursuz ortam ışığı algılama (25-500 Lux) özelliği ile gereksiz aydınlatma kullanımının önüne geçiyor. Dedektörün görüş alanı, birincil cihaza ikincil cihazlar bağlanabilme özelliği sayesinde ihtiyaca göre artırılabiliyor.

Jaluzi anahtarınıza yeni bir dokunuş
Karre 55, yakın zamanda yenilenmiş tasarımı ile  programlanabilir jaluzi anahtarı seçeneği de barındıracak. Rüzgâr ve yağmur sensörü aracılığıyla jaluzilerinizin değişen hava koşullarında otomatik olarak açılıp kapanmasını sağlayan programlanabilir jaluzi anahtarı, evdeki konforu maksimuma çıkarırken; ekstra geniş ekranıyla kullanım kolaylığı sağlayacak, duvarlarda dekoratif bir farklılık yaratacak.