224kablo
Sektörel

ALVES KABLO HALKA ARZ OLDU

Alves Kablo, inovasyon ve büyüme ile Borsa İstanbul'da işlem gördü: Yenilikçi bakış açısı ve güçlü performans ile yatırımcıların dikkatini çekti.

Türkiye'nin önde gelen kablo üreticilerinden Alves Kablo, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği halka arz ile birlikte Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.
2014 yılında Ankara'da kurulan şirket, dinamik ve yenilikçi bakış açısıyla hareket ederek kısa sürede pazardaki gücünü katladı.
"Gelişmeyen Kaybeder" ilkesiyle yola çıkan Alves Kablo, insan, makine ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla sürekli kendini yenilemeyi ve geliştirmeyi hedefledi. Bu sayede sektördeki öncü konumunu sağlamlaştırdı.
Üretiminin yanı sıra dünyanın önde gelen kablo üreticileriyle yapılan distribütörlük anlaşmaları sayesinde geniş stok yelpazesi ve rekabetçi fiyat avantajları sunan Alves Kablo, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı sürdürmektedir. 
Stratejik yatırımlar ve işbirlikleriyle küresel bir başarı öyküsü yazan Alves Kablo, borsa yatırımcılarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Alves Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karamercan, halka arz sürecinin başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: " Alves Kablo olarak, Borsa İstanbul'da gerçekleşen halka arz sürecinden son derece memnun kaldık. Bu süreçte bize destek olan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Şirketimizin gösterdiği başarılı performansla, yatırımcılarımıza değer yaratmaya ve onların güvenini boşa çıkarmamaya kararlıyız.’’ dedi.
 (Bu basın bülteni, bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.)