224kablo
Sektörel

BOREL TEKNO ELEKTRİK A.Ş.’DEN SAMSUN’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Borel Tekno Elektrik A.Ş. Samsun Bulvar Mağazası, sektörün önde gelen üreteci firma sahipleri ve yöneticileri ile çok sayıda ilden gelen bayilerin katıldığı törenle açıldı.

Yeni bir konseptle kurulan Borel Tekno Elektrik A.Ş. Bulvar Mağazası'nın açılışında yaşanan izdiham yüzünden zaman zaman trafikte aksamalar meydana geldi. Açılış için gönderilen çiçekler ise 100. Yıl Bulvarı'nın her iki yanına taştı.

HASRET GİDERDİLER

Konuklara, Bafra Lokumu  ve Kaymaklı Lokumu’nun ikram edildiği açılışta; sektörün tanınan isimleri de birbirleriyle hasret giderme imkanı buldu.

GURUR YAŞIYORUZ

Açılış konuşmasını yapan Borel Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tarım, "Zonguldak'tan Erzurum'a, Nevşehir'den Samsun'a kadar 32 vilayetteki değerli müşterilerim, kendi illerinde en önde gelen değerli dostlarım ve meslektaşlarım, hepinize bu anlamlı günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. Sektörümüze, bir konsept mağaza anlayışı içerisinde Samsunumuza renk getirmek, diğer arkadaşlarımıza örnek olmak ve bu konuda bir misyonu tamamlamak üzere güzel bir mağaza kazandırdığımıza inanıyorum. Sizlerin de gezerken göreceği gibi bu mağazanın ardında büyük bir emek yatıyor. İnşallah bölgemize bu tip güzel mağazalar kazandırmaya devam edeceğiz. Biz bunun öncülüğünü yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Samsunumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN İYİ DİLEKLER

Mağazanın açılışında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bütün konukları selamladıktan sonra 34 yıldır birbirlerinden ayrılmadan ortaklıklarını sürdüren Selami Tarım, Selahattin Köroğlu ve Sebahattin Köroğlu’nu kutladı. Başkan Tok, "Kardeşler arasında bile kurulan ortaklıklar bu kadar sürmüyor. Allah ayırmasın ve hayırlı kazançlar versin" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve firmanın ortaklarıyla birlikte kesti.

Açılış törenine; Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Haber Medya Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun,4 M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, Afacan AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Abanoz ve Karadeniz Bölgesi'nin önde gelen iş adamları katıldı.