224kablo
Sektörel

Best Aydınlatma İstanbulLight’ta

12.uluslararası İstanbul aydınlatma & elekt-rik malzemeleri fuarı ve kongresi ‘’ İstanbul light ‘’ adı altında CNR Expo fuar alanında gerçekleşti. Best elektrik olarak her fuarda olduğu gibi bu fuarda da yerimizi aldık. Bestar, Bestyle markalarımızla yer aldığımız fuarda yeni koleksiyonumuz olan ‘’oculus seri’’yi sunmanın güzel heyacanını yaşadık.
Oculus serisi geçen yıl başlayıp bu senenin başında mamül hale getirdiğimiz en yeni ürün grubumuzdur. Ürünlerimiz geliştirilirken ilk düşüncemiz onların kolay montaj edilebilmesini sağlamak oluyor. Sonrasında ise ürünlere estetik kazandıracak diğer parçalar üzerinde duruyoruz ve bunların çeşitli versiyonlarını da yapıp müşterilerimize sunuyoruz. Oculus serisinde kullandığımız kompanentler tamamı ile alüminyum enjeksiyon makinalarda üretilmektedir. Bu koleksiyon ürünlerimizde farklı bir elekt- rostatik boya kullanılmıştır. Outring ve innerring’ler de ise yeni teknoloji kaplama kullanılmış olup çok farklı renk seçenekleri yaratılmıştır.
Bestar aydınlatma, sektörünün spot çeşitliliği ile tanınan ve spesifik ürünlerle fark yaratan bir markadır. Bu fuarda da yine sıva altı ürünlerde endüstriyel görünümlü spotları ile farklı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
Bestar ve Bestyle markalarımıza ait dış mekan uygulamaların da çözüm yaratacak değişik yeni pek çok ürünler de teşhir ettik. Sensörlü 04.1882S duvar apliğimiz dikkat çeken ürünlerin başındaydı. Bir başka dikkat çeken ürünümüz ise 04.1961 kodu ile iki yönlü duvar aplik oldu. Birbirinden bağımsız hareket eden focusları ile dar açıdan geniş açıya ışık elde etmemizi sağlayan aplik, ölçü ve formu ile standımızın ilgi odağıydı. Bestar markası ile dış mekan da bahçe aydınlatma grubu olarak çeşitli bollard ve apliklerini de fuar ziyaretçilerimizle buluşturduk. Teak ağacından mamül dört yönlü bollardımız ve aplik oldukça övgü aldı. Bunun yanı sıra çok beğenilen IP65 polikarbon camlı lambaderimiz homojen ışığı ile ön plandaydı. Birbirinden güzel pek çok ürünler tanıttığımız İstanbul light 2019 bizim açımızdan başarılı geçmiştir. Birçok ziyaretçi tarafından almış olduğumuz övgüler ve olumlu eleştiriler bizi daha da iyi şeyler yapmaya teşvik edecektir.