224kablo
Sektörel

BEMİS ÜRETİMDEN ALDIĞI GÜÇLE İLERLİYOR

Endüstrİyel elektrik malzemeleri sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan Bemis Teknik Elektrik A.Ş., pandemiye rağmen dış piyasada ve iç piyasada pazar payını artırmayı başarmıştır. Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesislerindeki kapasitesini artırmak amacıyla yüksek tonajlı servo motorlu enjeksiyon makinaları ilave etmiştir.
Yeni yatırımlara ilişkin bilgiler veren Bemis Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş şunları söyledi: “Stoklu çalışmanın maliyeti olsa da müşteri memnuniyetinin daha önemli olduğunu dolayısıyla termin sürelerinin uzamaması için kapasitenin önemli olduğunu ancak günümüz teknolojisine uygun, doğaya saygılı yatırımlar yapılması daha doğru olmaktadır. Servo Plastik enjeksiyon makineleri standart makinelere oranla %50-%85 arasında enerji tasarrufu sağlamaktadır. Servo motorun çabuk tepki verebilme özelliği ile de verimlilik yüksek olmaktadır.”
ISO 9001-2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ, CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO ve TÜV Kalite Belgelerine sahip olan Bemis; yurt içi ve yurtdışı müşteri beklentilerinin karşılanmasına özen gösteriyor. Bemis Teknik Elektrik, insana hizmet ettiğinin bilincinde olarak ürünlerinde sağlık koşullarına, hijyene azami derecede dikkat ediyor. Bemis kapasite artışı ve verimlilik artırıcı yatırımlarını sürdürecektir. Bemis, Ar-Ge ve tasarım çalışmalarını, kalıp yapımını, talaşlı imalat proseslerini kendi bünyesinde deneyimli mühendis ve uzman kadrosuyla yapmaktadır. Her türlü testleri sahip olduğu modern laboratuvarlarda yapabilen Bemis Teknik Elektrik ürünlerine 5 yıl garanti veriyor. Şinasi Güneş son olarak, şirketlerinin yatırımlarına devam ederek büyüyeceğini, gelişeceğini ve global bir oyuncu olacağına tüm kalbiyle inandığını ifade etti.