224kablo
Sektörel

Bemis'ten Bahar Kampanyası

Bemis Elektrik,1994 yılında Türkiye'nin önde gelen sanayi kentlerinden biri olan  Bursa'da kurulmuştur. Endüstriyel elektrik malzemeleri üretmek amaçlı kurulan Bemis; 3 çeşit yassı tip trifaze fiş priz üreterek üretimine başlamış olup, kısa sürede sektörünün öncüsü konumuna gelmiştir.
Bemis, Bursa Organize Sanayi Bölgesinde modern üretim tesisi olan  11 bin metrekare kapalı alanda; %100 yerli üretimi ile  3 bin çeşit endüstriyel elektrik malzemesi üretmektedir.
ISO 9001-2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ, CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO ve TÜV Kalite Belgelerine sahip olan Bemis;eğitimli ve tecrübeli  ekibi ile sektör liderliğini sürdürmektedir.
Dünya markası olma yolunda planlı çalışmalar yapan Bemis; hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.
Bemis tescilli sloganı olan "Kalite saygının ifadesidir!..” anlayışıyla ürünlerini  üretmeye ve satış sonrası hizmetini sürdürmeye devam etmektedir.
Bemis, yaptığı ihracatlar ile sadece iç pazarda değil, dünya pazarında da tanınan bir marka olma yolunda seri ve sağlam adımlarla ilerlemektedir.
Alanında Türkiye’nin pazar lideri olan Bemis; farklı standartlarda plastik, metal ve kauçuk fiş prizleri,farklı güç değerlerine göre standart gerekliliklerine uygun olarak üretmektedir.
Endüstriyel fiş prizlerin yanı sıra  Plastik Dağıtım Panoları (Kombinasyon Kutuları),     Plastik Buat Kutuları, Plastik Panolar, Buton ve Şalter Kutuları, Plastik ve Metal Kablo Makaraları, Seyyar El Lambaları, Emniyet Trafolu Aydınlatma Lambaları, Otomatik Sarım Mekanizmalı Enerji Aktarım Sistemleri ürünleri ile sanayinin tüm alanlarına teknik çözümler sunmaktadır.

Bemis'ten bahar kampanyası. Kampanya kapsamında Monofaze Kauçuk Düz Fiş, Uzatma Priz ve Üçlü gruptan oluşan 2400 TL tutarında 1 koli ürün alana 300 TL akaryakıt veya alışveriş çeki hediye edilecek. 

Kampanya Detayları:
Kampanya 15 Nisan - 15 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyalı ürün kolisi talebinde sınır yoktur.
Hediye çekleri gönderimi 15 Mayıs - 15 Haziran arasında tamamlanacaktır.