224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

BEMİS’İN %100 YERLİ ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ ÜRÜNLERİ E-V CHARGE’LAR TÜKETİCİYLE BULUŞTU

Kullanımı yaygınlaşan ve geleceğin otomobil trendi olacak elektrikli araç pazarının yükselişiyle birlikte ihtiyaç duyulan şarj konusuna, 1994’ten beri elektrik sektöründe liderliğini koruyan Bemis ile yeni bir heyecan geldi.Kısa süre önce görücüye çıkan Bemis E-V Charge elektrikli şarj ekipmanları, %100 yerli yazılımı ve üretim prosesleri ile şimdiden zirveye doğru yükselişine başladı.

Küresel düzeyde elektrikli mobiliteye olan talep hızla artarken, şarj altyapısına olan ihtiyaç da giderek fazlalaşıyor. 
Buna bağlı olarak, şarj cihazlarının kullanımı ve önemi de paralel olarak artıyor. Pazardaki büyüme ivmesini korurken, yerli üretim şarj cihazları için uzun süredir yürüttüğü Ar-Ge çalışmalarını tamamlayan Bemis; %100 yerli olarak ürettiği E-V Charge ile tüketicilerin imdadına yetişiyor. 

BEMİS E-V CHARGE; YERLİ YAZILIM, %100 KONTROL
 Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 16.000 m2 ’lik modern üretim tesisinde %100 yerli üretimi ile 7.000 çeşit endüstriyel elektrik malzemesi üreten Bemis, 65’den fazla ülkede ve Türkiye’de 81 ile sunduğu kesintisiz hizmetini, şimdi E-V Charge ürünleri için de veriyor. 
Tüm komponentlerin yanı sıra E-V Charge’larda, markaya ait yerli yazılım kullanılıyor ve PCB kart tasarımları da yine Bemis’in entegre üretim tesislerinde üretiliyor. 
%100 kontrol güvencesi sunan Bemis E-V Charge’ları; bir dizi dayanıklılık ve güvenlik testinden geçiriliyor ve her bir parça titizlikle kontrol ediliyor. 

CHARGER, CHARGER PLUS, CHARGER PRO...
SİZİN BEMİS’İNİZ HANGİSİ? 

Konutlar, iş yerleri, siteler, oteller, AVM’ler, iş merkezleri, araç filoları, hastaneler gibi sınırsız alanda kişisel kullanıma hizmet etmek üzere tasarlanan Bemis E-V şarjlar piyasaya ; Charger, Charger Plus, Charger Pro 3 farklı modelle çıktı. 
7,4 kW’tan 22 kW’a kadar seçenek sunan modellerin tümünde IP 66 koruma sınıfına sahip kablolu şarj cihazları ve IP65 koruma sınıfına sahip prizli şarj cihazları seçeneği bulunuyor. 
Tüm ürünlerde; RCD, MID, aşırı akım, aşırı gerilim, düşük gerilim, aşırı sıcaklık koruması, toprak arızası, hata uyarısı gibi uluslararası standartları karşılayan özellikler bulunuyor. 
Bununla beraber Charger Plus ve Charger Pro; QR kod, RFID, NFC, Wi-Fi, OCPP Protokolü (1.6J) gibi gelişmiş özellikler bulunuyor. Charger Pro, ailenin diğer üyelerinden farklı olarak GSM, 4G ve LTE özelliklerine de sahip.