224kablo
Sektörel

Bekas Elektrik Alpagutspor Eskişehir Süper Amatör Liginde

Alpagutspor Yönetim Kurulu olarak yapılan çalışmalar neticesinde Bekas Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Akbulut ile yapılan toplantı doğrultusunda kulübün isim sponsorluğunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

2018/2019 sezonunda Eskişehir Süper Amatör Ligine Bekas Elektrik Alpagutspor olarak katılacağız. Bekas Elektrik Alpagutsporumuzun 2018/2019 sezonunda forma sponsorluğu konusunda da Es Altınel İnşaat ve futbolcu aktarma ücretleri, lisans ücretleri ve diğer giderler konusunda Huzur Mermer İnşaat ile anlaşma sağlanmıştır ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR EDERİZ…

Desteklerinden dolayı Bekas Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Akbulut’a, Es Altınel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altınel’e ve Huzur Mermer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Mutlu’ya Bekas Elektrik  Alpagutspor Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.
Alpagutspor Kulübümüzde büyük fedekarlıklarla görevi üstlenen ve 4 senedir Alpagutspor kulübümüzün başarısı için samimiyetle, mücadele eden teknik direktörümüz Mustafa Gürgen ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Hocamızla olan ayrılık süreci bugün içindir. Alpagutsporumuzun kapısı her zaman fedakar ve samimi Mustafa Gürgen hocamıza açıktır. Mustafa Gürgen Hocamıza emekleri ve katkıları için Alpagutspor camiası olarak teşekkür ederiz.

NECATİ GEZENLE ANLAŞMA YAPILDI…

Yeni sezonda Bekas Elektrik Alpagutsporumuzun yeni teknik direktörü daha önceden Eskişehirspor’da futbolculuk döneminde kaptanlık yapmış, hocalık döneminde de Eskişehirspor’da çalışmış tecrübeli, deneyimli Çetin Yurtşen olmuştur.
 Kaleci antrenörlüğü için daha önceden kalecilik yapmış profesyonel olarak kariyeri bulunan tecrübeli eldiven İsa Can ve sportif direktörlüğüne de daha önce kulübümüzde yıllarca top koşturmuş, cefakar kaptanımız Necati Gezen’le anlaşma sağlanmıştır.