224kablo
Sektörel

Bafralighting, Atech Fuarı'nda yenilikçi çözümleri ile yer alacak!

Bafralighting ailesi olarak, 2-5 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Atech Fuarı'na katılacağız.
Aydınlatma sektöründeki en son yenilikleri ve çözümleri sergileyeceğimiz bu fuar, firmamız için önemli bir platform olacak.
Fuar boyunca, Bafralighting olarak enerji verimliliği, sürdürülebilirlik ve ileri teknolojiye odaklanan ürünlerimizi tanıtacağız.
Sektördeki uzmanlarla bir araya gelmek, yeni iş birlikleri kurmak ve müşterilerimize en yeni çözümlerimizi sunmak için bu fırsatı değerlendireceğiz.

Yurtdışı Çalışmaları ve Türkiye Genelinde Hizmetler
Bafralighting, global pazarda büyümeye devam ediyor. Yurtdışı çalışmalarımız kapsamında yeni anlaşmalar ve projelerle dünya genelinde aydınlatma çözümlerimizi sunuyoruz.
Aynı zamanda, Türkiye genelinde sunduğumuz hizmetlerle geniş bir müşteri kitlesine ulaşıyoruz ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz.
Fuar süresince, yeni ürün kataloğumuza eklenen en son teknolojiye sahip aydınlatma çözümlerimizi tanıtacağız.
Ürünlerimiz, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultu- sunda geliştirilmiş olup, sektördeki ihtiyaçlara en iyi şekilde yanıt verecek niteliktedir.
Türkiye'nin dört bir yanındaki bayilerimizle müşterilerimize daha yakın ve hızlı hizmet sunmayı hedefliyoruz.
Bayilik ağımızın büyümesi, sektördeki konumumuzu güçlendirirken, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmamıza olanak tanıyor. Tüm ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz.