224kablo
Sektörel

Backlight Steril Armatür’ de Na•De İmzası

Hastane veya gıda hazırlama alanları gibi steril koşulların sağlanması gereken alanlarda aydınlatmaya duyulan ihtiyacın karşılanması çok önemlidir.
Na•De Backlight Steril armatürler; iç mekân aydınlatma armatürleri sınıfına giren, çizilmelere, darbelere ve termal streslere karşı dayanıklılığı arttırılmış, homojen aydınlatma sağlayan, temperli opal difüzör camlı, gövdesi DKP sacdan (düşük karbon oranına sahip sıcak çelik) tasarlanmış IP65 sınıfında toz ve sıvıya karşı dayanıklı armatürlerdir.
Hijyenik kuralların göz önünde bulundurularak problem kaynağı olmayacak şekilde tasarlanan Backlight Steril armatürler enerji verimliliği konusunda da avantajlı ürün grupları arasında yer alırlar.
Aydınlatma ihtiyacını steril ortamlarda başarılı şekilde karşılayan Na•De Backlight Steril armatürler aynı zamanda elektrik sarfiyatı konusunda tasarruf sağlanması gözle görülür destek sağlar.
Na•De Backlight Steril armatürler tasarımları saye-sinde hijyen koşullarının gerektiği alanlarda kullanılmaktadır.
Bunlar; Hastaneler, Yüksek nemli alanlar, Eczaneler, Steril alanlar, Gıda hazırlama alanları, İlaç üretimi yapılan işletmeler, Temiz odalar, Ameliyathaneler, Klinikler, Laboratuvarlar, Yüksek hijyenin ve homojen ışık dağılımın istendiği alanlar olarak sıralanabilir.
Na•De Backlight Steril armatürler tasarımları sayesinde hijyen koşullarının gerektiği alanlarda kullanılmaktadır.
Bunlar; Hastaneler, Yüksek nemli alanlar, Eczaneler, Steril alanlar, Gıda hazırlama alanları, İlaç üretimi yapılan işletmeler, Temiz odalar, Ameliyathaneler, Klinikler, Laboratuvarlar, Yüksek hijyenin ve homojen ışık dağılımın istendiği alanlar olarak sıralanabilir.
Her alanda olduğu gibi sağlık alanında yapılan çalışmalarda verimin yüksek olmasını sağlamada ışık kaynağının önemi çok büyüktür.
Kullanımındaki özel durum sebebiyle eldeki her ürünün istekleri karşılayamaması karşısında Na•De markasını bünyesinde bulunduran DMY Elektrik Otomasyon Aydınlatma firmasının Ar-Ge merkezi statü-sündeki mühendis kadrosunun yaptığı çalışmalar, steril armatürler alanında yeni ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Steril ortam konusundaki bu uyumluluk, hijyen şartlarının gereklerinin karşılanması gereken sağlık alanlarından gıda üretim alanlarına uzanan çok farklı alanlarda ihtiyacı karşılama konusunda ön ayak olmuştur.
Gıda üretim alanlarında da kullanılan ışık kaynaklarının homojen aydınlatma şartların karşılanması ve steril ortam zincirinin devamlılığının sağlanmasın armatüre yapılacak her müdahale steril ortam zincirini etkileyeceğinden kullanılacak ürünün montaj ve bakım kolaylığı ile kullanım ömrünün uzun olması çok önemlidir.
Na•De Backlight Steril armatür bu konuda uzun ömürlü yapısı ile son kullanıcının uzun süre kullanmasını, montaj kolaylığı ile uygulayıcının işçilik yönünden zamanını daha verimli kullanmasını sağlamaktadır.