224kablo
Sektörel

ASSAN ELEKTRONİK İLE ASELSAN ARASINDA STRATEJİK ANLAŞMA

DMY Elektronik Yatırımlar Grup Şirketlerinden %100 iştiraklı firmalarından Assan Elektronik A.Ş., onaylı tedarikçisi olduğu  ASELSAN ile stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.
ASELSAN, tasarım, geliştirme ve üretimden gelen yükünü hafifletmek, yakın iş birlikleri sayesinde tedarikçilerinin uzmanlıklarından azami ölçüde faydalanmak, malzeme/hizmet temin süreçlerini daha hızlı ve güvenilir hale getirmek amacı ile teknolojik altyapıya sahip, konularında uzmanlaşmış, sağlanacak desteklerle kendini geliştirmeye ve uzun vadeli işbirliği oluşturmaya yatkın onaylı tedarikçileri ile stratejik iş birliği anlaşmaları imzaladı.
ASELSAN, yaptığı değerlendirmeler sonucunda, Assan Elektronik A.Ş. ile stratejik iş birliği anlaşması imzalayarak bu alandaki stratejik ortakları arasına firmamızı da katmıştır.
31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında ‘Gelecek için Teknolojiler’ teması ile düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarında yapılan törende, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ile Assan Elektronik  A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Davut Yurttaş’ın katılımıyla karşılıklı olarak protokoller imzalanmıştır. 
Assan Elektronik imzalamış oldukları stratejik iş birliği anlaşmasından sonra da    yoluna yenilikleri takip ederek sektöründe lider olarak devam etmektedir.