224kablo
Sektörel

Arvia Electrolighting Fuarı’nda yerini aldı

Arvia Elektrik San. Tic. Ltd. A.Ş.’nin ilk defa katıldığı, Partner Fuarcılık’ın uzun yıllardır düzenlemiş olduğu fuar bu sene 8-10 Mayıs- Titanic - Belek Delux Otel Antalya şehrinde gerçekleşti. 
Fuar, katılımcı firmaların kalitesi ve partner firmaların bir çok ülkeden katılımıyla yoğun ilgi gördü. Arvia Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saadettin Buğday’ın değerli katılımlarıyla çok daha etkili görüşmelerin Arvia Elektrik standında gerçekleşmesi ve fuar süresince yoğun görüşme ortamını hazırlanmasında büyük katkı sağladı.
Elektrik malzemele-rinde sektörde birçok marka yaratmış ve de sektöre öncülük ederek tecrübe ve birikimiyle yola çıkan Arvia Elektrik’te bu anlamda, tüm birikimini aktardığı yenilikçi, tasarımı ön planda tutan ürünleriyle büyük bir heyecan yaratmıştır. Fuar süresince bu heyecanın, uzun yıllar yurt dışında iş ortağı ve de partner olarak çalıştığı firmalarda da karşılık bulmuştur
Karen ve Lavin serilerinin büyük beğeni topladığını gerek dizayn gerek renk seçenekleriyle müşterilerin ilgisinin yüksek olduğu, bu ilgi ve talebin yurt dışında oluşturacağı bayilikleriyle güçleneceğini, yurt dışı pazarlarda çok daha erken zamanda hızlı bir şekilde ürünlerini raf-larda olacağını duyurdu.
Arvia Elektrik tanıtımın markada yarattığı değeri çok önemseyen bir gelenekten gelmektedir. Bu bakımdan yurt içi & yurt dışı birçok önemli fuarda yer alacağını bildirdi.