224kablo
Haberler

ANADOLU DA  EKONOMİMİZ CANLANMAYA BAŞLADI

ANADOLU ŞEHİRLERİMİZDE DE  EKONOMİMİZ CANLANMAYA BAŞLADI

Karantina döneminde yaşanan sıkıntıların bitmesi ve ülkemizde ekonomin çarklarının dönmesi için her firma üstüne düşeni yapmalıdır.

 

 

Aile şirketi olarak kurulan Işık Elektrik, babadan oğula sürdürülen çalışma alışkanlıkları ve iş tecrübesi ile elektrik ve aydınlatma sektöründe güvenle yoluna devam ediyor.

 

1970 yılında sektöre hizmet vermeye başlayan Işık elektrik, bu gün ikinci kuşaktan Hakan ve Nurettin Demiral kardeşler tarafından aynı heyecan ve Anadolunun esnaf geleneğine uygun bir hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor.

Işık elektriğin hizmetlerini bizimle paylaşan Nurettin DEMİRAL şunları ifade etti;

 

“Faaliyetlerimize 1970 yıllında, tüm işletmeler için elektrik alanında bir çözüm ortağı olarak başladık. Tesisat, bobinaj, dalgıç pompa, hidrofor ve malzeme satışı alanında her geçen gün hizmet yelpazemizi geliştirdik. Böylelikle anahtar teslim taahhüt projeleri ve malzeme satışı konusunda aranan bir işletme konumuna yükseldik. Bu çalışmalarımız esnasında kaliteli hizmet anlayışını her şeyin önünde tuttuk. Profesyonel kadromuzla her zaman bir aile gibi olmanın, müşterilerimizin beklentisini karşılayacak tecrübe ve istikrarla çalışmanın önemini şirketimizin temel misyonu olarak belirledik. Her zamanda bu anlayış ile çalışıyoruz.

            Sektörümüzün önde gelen markaları ile işbirliği içindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz taahhüt projelerinde ya da satış ve tedarikini yaptığımız ürünlerde tam verimliliği hedefleyerek fiyat ve kalite dengesine uymayı önemsiyoruz. Bu amaçla da bayiliğini gerçekleştirildiğimiz markalar tüm sektörümüzce kabul görmüş markalardır. Aydınlatma sektöründe Legrand Elektrik Malzeme Ürünleri, Sedef Avize Aydınlatma ürünleri Uşak bayisiyiz.

Ayrıca Halen İmpo Motor Pompa, Hes Kablo ve Reçber kabloların 'ın satışını yapmaktayız. Afyon Kütahya ve Uşakta üstlenerek başarıyla tamamlanan çeşitli projelerimiz var. Halen de bir otel projesi ve gene uşak ta bulunan et entegre tesisleri projemiz ve akaryakıt istasyon projeleri ile 60 dairelik toplu konut projemiz devam etmekte olan projelerimiz arasındadır.” Dedi.

Sn DEMİRAL, IŞIK ELEKTRİK olarak pandemi sonrası ekonominin iyileşme sürecinde üstlerine düşeni yapacaklarını da ifade etti. Ertelenen projelerin hayat bulması ve istihdamın gelişmesi yönünde yeni taahhüt girişimleri ve projeleri ile ülkemize sektöre katkı vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.